De leukste gsm aanbiedingen met cadeau

Inleiding

Telecombedrijven doen alles om nieuwe klanten te trekken en bestaande klanten te houden. Er wordt telkens wat nieuws bedacht om mensen een abonnement te laten afsluiten. Een aantal telecombedrijven stunt met goedkope prijzen. Zo kan je bijvoorbeeld uren bellen voor een hele lage prijs. Maar andere telecombedrijven pakken het anders aan. Ze proberen klanten echt te verleiden tot het afsluiten van een abonnement. Bij bepaalde telefoonabonnementen krijg je bij het afsluiten ervan een cadeau. Vaak zijn dit ook niet de minste cadeaus! Denk bijvoorbeeld maar aan een TV, Xbox of navigatiesysteem. Allemaal dingen waarvoor je in de winkel een hoop geld betaalt. Wanneer je toch een telefoonabonnement nodig hebt, dan kan je met deze acties je voordeel doen. Wat zijn de leukste GSM aanbiedingen met cadeau?

GSM aanbiedingen met cadeau

Als klant kan je er alleen maar je voordeel mee doen dat telefoniebedrijven lopen te stunten. Zo zijn er verschillende interessante abonnementen, waarvoor je niet teveel geld betaalt. Bij dit abonnement krijg je een telefoon cadeau plus ook nog eens een extra cadeau! Niet gek, toch! Wanneer je een telefoonabonnement wilt afsluiten met een cadeau, dan moet je je niet alleen maar blind staren op het cadeau zelf. Let er bijvoorbeeld ook op waar het abonnement precies uit bestaat. Hoeveel belminuten krijg je en zit er internet bij? De telefoons die je bij een abonnement met cadeau krijgt zijn vaak niet de nieuwste, maar het is wel een toestel waarmee je alles kan.

Welke cadeaus kan je krijgen?

Er zijn verschillende cadeaus die je kan krijgen als je een telefoonabonnement afsluit. De meeste mensen kiezen eerst een cadeau uit dat ze wel wat lijkt en gaan daarna kijken welk abonnement bij hen past. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit het aantal belminuten en of je een abonnement voor één of twee jaar wilt. Bij goedkopere abonnementen kan het zijn dat je een eigen bijdrage moet betalen voor het cadeau. Maar bij een tweejarig abonnement is het cadeau eigenlijk altijd gratis. Uit welke cadeaus kan je onder andere kiezen?

 • Spelcomputer, zoals de Wii, Xbox, Playstation of Nintendo DS
 • LCD tv
 • Navigatie
 • Ipod
 • Digitale fotocamera
 • Carkit
 • Laptop
 • DVD of blu-ray speler
 • E-book reader
 • Fiets
 • Scooter

De leukste telefoonabonnementen met cadeau

Omdat er ontzettend veel telefoonabonnementen zijn waarbij je een cadeau krijgt, heb ik een overzicht gemaakt van de leukste cadeaus die je kan krijgen. Aan de hand van het cadeau kan je dan bekijken wat voor abonnement erbij hoort. Een telefoonabonnement kiezen is toch persoonlijk. Misschien heb je veel belminuten nodig of heb je liever snel internet. Bij welke telefoonabonnementen krijg je de leukste cadeaus?

Conclusie

Veel mensen laten zich verleiden tot het afsluiten van een telefoonabonnement, zeker wanneer dit een scherpe aanbieding met een mooi cadeau betreft. Telecombedrijven zijn absoluut niet kinderachtig met het weggeven van cadeaus! Denk bijvoorbeeld maar aan dure spelcomputers en LCD tv's. Wanneer het tijd is voor een nieuw abonnement en je kan één van bovenstaande cadeau's wel gebruiken, dan doe je er absoluut niet verkeerd aan om een telefoonabonnement met cadeau af te sluiten. Een abonnement met cadeau is uiteraard duurder dan een simonly abonnement, maar je krijgt wel waar voor je geld. Je krijgt een telefoonabonnement waarmee je lekker kan bellen, smsen of internetten, een mooie telefoon en ook nog eens een flink cadeau! Mooier kan toch eigenlijk niet!