Een goedkoop Sim only abonnement afsluiten bij Simpel

Inleiding

Er komt nog heel wat bij kijken als je een telefoon abonnement wilt afsluiten. Je wilt niet teveel betalen, maar je abonnement moet wel bij je telefoon gedrag passen. Voordat je een abonnement afsluit moet je van tevoren inschatten hoeveel je ongeveer belt en smst. Ook moet je er over nadenken hoe belangrijk internet op je telefoon is. Het goedkoopste abonnement is een Sim Only abonnement. Bij een Sim Only abonnement krijg je bij je abonnement geen telefoon, maar alleen een simkaart. Wanneer je nog tevreden bent met je huidige telefoon, dan is een Sim Only abonnement de beste optie!

Een goedkoop Sim Only abonnement afsluiten bij simpel

Het is vaak lastig om een Sim Only abonnement af te sluiten. Veel aanbieders zijn onduidelijk over hun tarieven. Vaak denk je een goedkoop abonnement te hebben en dan valt het achteraf toch tegen. Simpel heeft zijn naam niet voor niks uitgekozen. Bij Simpel is het afsluiten van een Sim Only abonnement namelijk heel gemakkelijk. Zo kun je heel simpel je eigen Sim Only abonnement samenstellen. De prijzen en het aantal belminuten en smsjes staat duidelijk aangegeven. Op die manier hoef je alleen maar zelf in te schatten welk aantal het beste bij je past of hoeveel geld je aan je abonnement wilt uitgeven.

Hoe stel je een Sim Only abonnement bij Simpel samen?

Voordat je een Sim Only abonnement gaat afsluiten bij Simpel moet je er rekening mee houden dat je buiten je bundel flink meer gaat betalen voor bellen, smsen en internet. Je kunt dus het beste een abonnement afsluiten dat ruim aan je behoeften voldoet. De tarieven binnen je bundel zijn zeer goedkoop, dus je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen.

Prijs belminuten

Belminuten Prijs in euro's
100 2,50
200 5,00
300 7,50
400 10,00
800 20,00

Aantal smsjes dat je kan versturen

Aantal smsjes Prijs in euro's
0 0
100 2,50
200 5,00
300 7,50
1000 10,00

Internet

MB Prijs in euro's
0 0
10 2,50
20 5,00
30 7,50
500 10,00

Na het samenstellen van je ideale Sim Only abonnement krijg je een overzicht te zien van wat je per maand kwijt zal zijn. Aan de hand hiervan kun je een keuze maken of het abonnement je wat lijkt of dat je het nog wilt aanpassen.

Nog meer voordelen van Simpel

Er zijn nog meer voordelen als je een Sim Only abonnement wilt afsluiten bij Simpel.

  • Simpel heeft geen kredietcheck.
  • Je regelt je abonnement gemakkelijk en snel online. Je hoeft niet eerst een kopie van je paspoort of bankafschrift op te sturen.
  • Je kunt je oude nummer behouden
  • Je kunt bij Simpel een belplafond instellen zodat je niet te ver boven je bundel uitkomt!
  • Het is ook mogelijk om een zakelijk abonnement af te sluiten. ...

Conclusie

Ben je op zoek naar een goedkoop Sim Only abonnement? Dan is Simpel een goede optie. De abonnementen zijn zeer duidelijk opgezet zodat je precies weet waar je aan toe bent. Let er wel op dat je het abonnement aanpast aan je telefoon gedrag. Buiten je bundel ga je namelijk een stuk meer betalen en dat is zonde van je geld. Een andere optie is om een belplafond in te stellen. Hierdoor kom je niet boven een bepaald aantal belminuten uit!

Abonnement bij  Simpel afsluiten