Wat wil je weten over Sizz

Inleiding

Wéér een nieuwe telefoonprovider zullen veel mensen denken. Op dit moment zijn er zoveel providers dat het steeds moeilijker wordt om te kiezen. De meeste mensen blijven daarom bij hun vertrouwde abonnement, terwijl ze hierdoor misschien wel een heel aantrekkelijk aanbod mislopen. Sizz is nieuw in het rijtje van telefoon abonnementen. Sizz maakt gebruik van het netwerk van Vodafone, zodat je altijd goed bereik hebt! Er wordt gezegd dat Sizz speciaal voor vrouwen is, maar als man mag je natuurlijk ook een Sizz abonnement afsluiten. Wat wil je allemaal weten over Sizz?

Wat is Sizz?

Sizz is een mobiele provider, maar ze willen zich graag onderscheiden van de rest. De meeste mobiele providers bieden vele abonnementen, telefoons en mogelijkheden aan. Voor veel mensen is dit erg ingewikkeld omdat eigenlijk ze geen idee hebben wat ze nu eigenlijk afsluiten. Sizz houdt het graag makkelijk. Zo kun je kiezen uit vijf soorten abonnementen. Bij ieder abonnement staat duidelijk beschreven voor wat voor telefoongebruiker hij geschikt is. Bel je bijvoorbeeld veel of vind je het gebruik van internet heel belangrijk? De telefoons die je kunt krijgen of kopen (soms geldt een eigen bijdrage) liegen er niet om! De toestellen zijn over het algemeen de nieuwste modellen, denk bijvoorbeeld maar aan een Blackberry, HTC en een Iphone. Een ander groot voordeel van Sizz is dat je een vaste prijs per minuut of sms hebt. Ook als je buiten je bundel komt, bel en sms je voor deze prijs.

Sizz vindt het erg belangrijk dat iedereen internet op zijn telefoon heeft, dus dit krijg je er standaard bij. Er zijn speciale Sizz Apps en op de site kun je een lijstje vinden met allerlei populaire en leuke Apps. Er zijn bijvoorbeeld handige How to filmpjes waarin wordt uitgelegd hoe je telefoon werkt. Ook werkt Sizz samen met RTL. Dit is een ideale combinatie! Zo kun je met je telefoon gratis RTL programma's kijken op RTL gemist, zoals GTST. Ook blijf je gemakkelijk op de hoogte van alle nieuwtjes!

Abonnementen van Sizz

  Sizz Fan Sizz Talent Sizz Friend Sizz Lover Sizz Addict
Prijs per maand 21 euro 22 euro 24 euro 33 euro 59 euro
Prijs Simonly 15 euro 17 euro 18 euro 19 euro 34 euro
Aantal belminuten/smsjes 75 125 175 300 600
Prijs per minuut of sms 25 cent 18 cent 15 cent 12 cent 11 cent
Internet 250 MB 500 MB 1 GB 1 GB 1 GB
Voor wie? Belt en smst af en toe Belt en smst regelmatig Belt en smst dagelijks Houdt van bellen en smsen Belt en smst er op los!

Conclusie

De meeste mobiele providers proberen klanten binnen te trekken door te claimen dat zij de goedkoopste zijn. Sizz is niet voor mensen die zo goedkoop mogelijk uit willen zijn. Sizz is juist voor mensen die graag gebruik willen maken van een nieuwe telefoon met allerlei mogelijkheden. Er is een ruim aanbod aan mooie telefoons en de abonnementen zijn zeer overzichtelijk. Je hebt de keuze uit vijf abonnementen. Bij iedere mobiel en abonnement krijg je standaard internet zodat je gebruik kunt maken van allerlei leuke extraatjes en apps!