Beste GSM abonnement bij de Samsung Jet S8000 mobiele telefoon

Waarom kiezen voor de nieuwste Samsung Jet S8000 mobiele telefoon?

Tegenwoordig zijn er steeds meer nieuwe mobiele telefoons op de markt die te gebruiken zijn door middel van een touchscreen. Veel merken springen op deze nieuwe trend in. Zo ook het merk Samsung.

Samsung is met twee nieuwe mobiele toestellen gekomen die allebei aan deze trend voldoen, genaamd de Samsung Jet en de Samsung Star. In dit artikel wordt meer informatie over de Samsung Jet gegeven.

Hoe ziet de Samsung Jet S8000 eruit?

De Samsung Jet is een mooi strak vormgegeven mobiele telefoon. Deze Samsung telefoon is nu alleen nog in zwart verkrijgbaar, maar eventueel dat dit in de toekomst gaat veranderen. Aan de achterzijde is bij beweging van de telefoon rode lijnen zichtbaar dat de telefoon een wat futuristische uitstraling geeft.

Een nadeel van de Samsung Jet is wel dat vingerafdrukken en stof zichtbaar zijn op de telefoon. De telefoon ligt goed in de handpalm en is licht van gewicht. Ook is deze Samsung telefoon prettig dragen in bijvoorbeeld de broekzak aangezien het toestel ook vrij plat is.

Wat zijn de functies van de Samsung Jet S8000?

De Samsung Jet heeft een aantal nieuwe, leuke functies. De werking van het touchscreen werkt zeer nauwkeurig. Hij volgt de aanrakingen en bewegingen goed waardoor bijvoorbeeld het typen van een sms-bericht snel gebeurt.

Wel heeft het toestel een aantal knoppen. Er zitten 3 knoppen op de voorkant van de Samsung Jet telefoon:

  1. De belfunctie dat zich links onderaan het toestel bevindt
  2. Het afbreken van een telefoongesprek (tevens aan/uit knop van het toestel) dat zich geheel rechtsonder bevindt
  3. De kubusvormige knop tussen telefoontoetsen 1 & 2 waarbij je in en uit bepaalde menu's kunt gaan. Die functie kan ook worden uitgevoerd door een symbool op het touchscreen

Aan de zijkanten zijn ook een aantal knopjes bevestigd:

  • 2 aaneengesloten knoppen om het volume te regelen
  • een knop om het toestel te vergrendelen
  • een knop om de 5 megapixel camera te doen starten

Weergave en kleuren van Samsung Jet

De weergave van de kleuren van de Samsung Jet is zeer helder en scherp. Dit is natuurlijk ook een belangrijk gegeven voor de foto's en filmpjes die je met deze Samsung GSM kan maken. Door het toestel horizontaal te bewegen zullen ook de foto's meedraaien en ook het bladeren in het album is eenvoudig door je vinger van links naar rechts te bewegen op het scherm.

Daarnaast is ook het ontgrendelen en daarbij meteen andere opties te starten gemakkelijk door vooraf een letter te selecteren en deze te schrijven op het beeld. Ook kunnen bepaalde bewegingen worden ingesteld waardoor je ook direct naar een ingesteld menu gaat.

Nog een greep uit het aantal functies van de Samsung Jet:

  1. Het toestel laten 'luisteren' naar muziek, deze herkent en opslaat
  2. Het opnemen van muziek
  3. Het maken van digitale tekeningen

Kortom: De Samsung Jet is een veelzijdige telefoon die van alle gemakken is voorzien, overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Aanschaf en GSM abonnement van de Samsung Jet S8000 mobiele telefoon

Voor het aanschaffen van de Samsung Jet kun je natuurlijk de volle prijs betalen in combinatie met een opwaardeerkaarten. Maar wat natuurlijk goedkoper is, is om deze telefoon (eventueel tegen een kleine betaling) in combinatie met een GSM abonnement af te sluiten.

Tegenwoordig zijn er veel aanbiedingen van providers die bij het afsluiten van een abonnement het toestel er gratis bij doen. De beste aanbieding is er dan ook niet, omdat alle soorten mobiele abonnementen van alle providers verschillende minuten bevatten. Soms zit een SMS tegoed in het abonnement, maar soms moet je hier extra voor betalen.

Het is dan ook belangrijk om het beste mobiele abonnement die bij jou past, goed uit te zoeken voordat je teveel gaat betalen!

Tip: vergelijk verschillende aanbieders van de Samsung Jet S8000!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden