Wat is een Beertender

Inleiding

Beertender is een innovatief compact tapsysteem voor thuis.

BeerTender is exclusief ontwikkeld door Heineken en Krups en bestaat uit twee delen: het BeerTender tapsysteem en het speciale 4 liter Heineken fustje. BeerTender is zeer gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om zelf het lekkerste biertje thuis te tappen.

Wat is BeerTender?

BeerTender is een handig en compact tapsysteem voor thuis, ontwikkeld door Heineken en Krups voor liefhebbers van vers getapt bier. BeerTender is uitermate gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij. Het aansluiten van het fustje en het tappen van een biertje zijn in een handomdraai gebeurd. Dit innovatieve tapsysteem werkt met speciaal ontworpen 4-liter fustjes. Elk fustje heeft zijn eigen bierleiding, uitgebreid schoonmaken is daarom niet nodig.

De BeerTender werkt op luchtdruk en niet met behulp van CO²-flessen. En dankzij het unieke biertapsysteem blijft het bier na het aansluiten van het 4-liter fustje tenminste 21 dagen heerlijk vers.

Welke bieren kan ik kopen voor een BeerTender?

Voor de BierTender zijn de volgende merken verkrijgbaar in 4-liter fustjes:

Het BeerTender-systeem is tot op heden een gesloten systeem. Een gesloten systeem houdt in dat alleen aan Heineken gelieerde producten op de BeerTender verschijnen. Wellicht dat dit in de toekomst gaat veranderen.

Andere "Beertenders"

InBev en Philips hebben een thuisapapparaat op de markt gebracht met de naam PerfectDraft.

Naast de PerfectDraft verschijnt er een Nederlands systeem, de Wunderbar Cooler en een systeem van het Bredase bedrijf Princess brengt het systeem Tap & Cooler op de markt. De Wunderbar Cooler is geschikt voor 4, 5 en 6 liter fusten van diverse brouwerijen in Europa. Bij het Princess systeem kan zowel bier getapt worden (uitsluitend DraughtKeg 5 liter) als frisdrank worden gekoeld.

Tips

Links