Archos Media Tablet (mp3-, media-speler)

Archos maakt al jaren draagbare media spelers. In 2008 een nieuw concept geintroduceerd: de Internet Media Tablet. Er zijn momenteel twee modellen, één met een 5 inch touch screen en één met een 7 inch touch screen. Beide modellen zijn met verschillende hard drives verkrijgbaar, van 60 GB tot 320 GB. Veel meer ruimte in vergelijking met de iPod Classic!

Wireless Internet

Met een resolutie van 800 pixels breed (5 inch uitvoering), kan je surfen op Internet in de volle breedte, net als op je computer. Daarnaast heeft de Archos Adobe Flash 9 video-ondersteuning. Hierdoor kunnen video's op YouTube eenvoudig full screen bekeken worden.

Ondersteunde bestandsformaten

De Archos Media Player ondersteunt zeer veel formaten, waaronder: mp3, ac3, wma, flac, ogg, wmv, mpeg, avi, m-jpeg, pdf. Met name flac en ogg zijn interessante formaten omdat deze door de Apple iPod niet standaard ondersteund worden.

Aansluiten op PC of laptop

De Archos wordt geleverd zonder drivers. Aansluiten op een PC of laptop is zeer eenvoudig. Het maakt niet uit of er Window XP, Windows Vista of Linux op staat. Nadeel is dat Archos een eigen USB-kabel meelevert. Er kan geen standaard USB naar mini-USB-kabel gebruikt worden.

Koptelefoon

De meegeleverde koptelefoon is van matige kwaliteit. Het is het best om in-ear earphones aan te schaffen (de Sennheiser CX300 is een goeie tip).

Accessoires

Je kunt films in DVD- en zelfs 720p HD-kwaliteit afspelen op je TV, met de DVR Station. Hiervoor heb je uiteraard een HD (LCD) TV nodig. Met de Snap-on TV DVB-T tuner kun je free to air TV-zenders bekijken en opnemen. Via de Mini Dock en de Battery Dock kan de Archos gebruikt worden als USB 2.0-host. Dat houdt in dat je eenvoudig foto's van je digitale foto camera, of bestanden van een USB-stick, kunt kopiëren naar de harde schijf van de Archos.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden