Gratis software met uitleg!

Software helemaal gratis te downloaden

Er komt elke week wel iets nieuws in deze rubriek... maar het blijft gratis software voor elk wat wils! We verzamelden en verzamelen nog steeds gratis tools van allerlei pluimage; virusscanners, back up tools, schijfopruimers en nog zo veel meer!

 

Bonte verzameling free software

1. Visueel en leuk surfen! Cooliris 1.9 (verslavend!)

Cooloris.

2. Passwoorden

die automatisch worden ingevuld! Gratis trial versie voor 10 paswoorden: gedaan met handmatig invullen!

Hoe onthoud ik al mijn passwoorden, inloggegevens, gebruikersnamen enz....

3. Symbaloo:

brengt orde in uw favorieten: altijd een bezoek waard!

Ontdek het gebruiksgemak van Symbaloo!

4. AppRemover:

een gratis tooltje dat beweert OOK de allerlaatste restanten te verwijderen

van honderden beveiligingsprogramma's (antivirus en antispy). Na installatie en opstarten maakt AppRemover onmiddellijk een inventaris van alle security-pakketten op je computer. De huidige versie heet Release Candidate 1 (beta) en de software is zo goed als klaar voor het grote publiek. Ondersteunt: Windows 2000, 2003, XP, Vista en Windows 7.

Homesite en ook: Lijst security programma's.

5. Panda Cloud Antivirus:

nieuw, gratis tooltje voor antivirus

(trojans, spywire, virussen) en spam te lijf te gaan: zeer overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Niet gebruiken in combinatie met een andere virusscanner, kan problemen opleveren!

Website Cloudantivirus

6. iCloud:

Een Zweedse internetdienst in het

Nederlands. Gratis registreren, gratis 3 Gb on line opslag. Voordeel: beschikbaarheid van uw privé bestanden op elke computer waar dan ook, zeer gebruiksvriendelijk met gelijkenis met Vista. Nadeel: beetje aan de trage kant!

Website

7. Glideos 3.0:

Idem als iCloud maar 10 Gb opslagruimte. Duidelijke interface!

Website

8. GVC

oftewel Ghost Virtual Computer ziet er hip uit en duidelijk toegespitst op de sociale netwerken. 5 Gb online opslag + 5 Gb voor je mailbox. Nadeel: (nog) geen Nederlandstalige versie beschikbaar?

Website

9. Hobnox Audiotool:

Voor de èchte muziekliefhebber: een gratis elektronische muziekstudio! Geen installatie nodig en geen registratie vereist! Met drumcomputers, reverb, delay, flanger en compressor. Zeer gelikte interface, kortom een absolute aanrader!

Homesite

10. KartOO

KartOO is een alternatieve zoekmachine in plaats van Google. De resultaten tonen onderlinge links, afbeeldingen, beschrijvingen en gerelatieerde onderwerpen.

KartOO

11. Ujiko:

Ujiko is een neefje van KartOO en leuk om zelf eens uit te proberen. De zoekresultaten worden nu getoond in een blitse, hippe console.

Ujikoo

12. Hulbee:

Hulbee is vrij nieuw aan het firmament van de zoekmachines. Het toont de zoekresultaten maar daarnaast ook een 'cloud' met verwante onderwerpen.

Hulbee

13. Exploreburn:

Zoek je een eenvoudige oplossing om bestanden te branden op CD of DVD? Probeer dit programma dan eens! Na installatie heel gemakkelijk te bedienen met de rechtermuisknop! Op die manier kun je via de Windows Verkenner heel eenvoudig de gewenste bestanden/mappen uitkiezen, op je rechter muisknop klikken, de menu optie 'Burn to disc' kiezen, in het volgende venster de brander en brandsnelheid aangeven en de boel opvolgen. Heel eenvoudige bediening dus!

Explore Burn

14. Griffith:

Een eenvoudige oplossing om je fotocollectie te ordenen en te doorbladeren.

Griffith

15. Pixlr:

Een gratis online tool voor fotobewerking met een boel mogelijkheden als transparantie, lagen, effecten en nog zo veel meer. Aanrader!

Pixlr

16. Tom Tom on line:

Niet te downloaden maar wel gratis te raadplegen! Met de meest actuele verkeersinformatie inclusief files en wegenwerken.

Tomtom on line

Wordt vervolgd!

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden