Hoe kan ik een HTML code van een affiliate program in leerwiki documenten opnemen

Inleiding

Het is niet zomaar mogelijk op HTML broncode of scripts in je LeerWiki artikel op te nemen. Misschien voor de webmaster een idee om dit nog eens nader te onderzoeken voor de toekomst. Dat zou de mogelijkheden in LeerWiki weer aanzienlijk vergroten en denk dat het dan nog meer op kan leveren voor de schrijvers van de artikelen.

Ik neem Tradedoubler als voorbeeld

Ik heb bij Tradedoubler eem programma gekozen van een adverteerder. In dit programma heb ik gekozen voor tekst link. Bij die tekst link staat ook de tekst vermeld wat bij dit actie programma hoort. Die tekst vermelding schrijf ik dan ergens in mijn artikel, zoals bijvoorbeeld 20 Gratis foto afrdukken. Vervolgens copieër ik de bovenste URL van het onderstaand voorbeeld script wat afkomstig is van Tradedoubler als volgt:

Ik selecteer meer eerdere aangemaakte tekst met 20 Gratis foto afdrukken door die tekst blauw te maken en klik op de link button bovenaan de editor. In de link editor kies je voor extrene link en zal je zien dat de link tekst er al staat maar de URL nog niet. Plak de eerder gecopieërde URL in de lege URL regel en sla dit op. Dan krijg je het volgende voorbeeld te zien 20 Gratis foto afdrukken

Wanneer je het artikel opslaat zie je keurig de link naar Tradedoubler.

Natuurlijk moet je wel het script gebruiken van je eigen Tradedoubler account, als je de onderstaande gebruikt, ga ik aan jou artikel verdienen, niet dat ik dat erg zal vinden.

Voorbeeld script

http://clk.tradedoubler.com/click?p=59974&a=1689927&g=16874744" target="_blank">Test


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden