Snel veel artikelen met de artikelspinner

Snel meer artikelen schrijven

Stel je voor dat je een interessant artikel hebt geschreven over een bepaald onderwerp. Als het klaar is, plaats je dit op LeerWiki. Je bent zo enthousiast over het artikel, dat je het ook nog graag op een andere informatiesite zou willen plaatsen. Bijvoorbeeld op Infonu, Xead of een andere site. Dit is niet toegestaan, omdat je geen artikelen mag kopiëren van een andere website. Ook al is het een artikel van jezelf. Op iedere informatiesite moet elk artikel wat je schrijft uniek zijn. Is hier dan geen oplossing voor? Jawel, de artikelspinner.

Wat is een artikelspinner?

In Amerika zijn artikelspinners al jarenlang enorm populair. Sinds december 2011 is er ook een op de Nederlandse en Belgische markt verschenen. Het is software waarmee je meerdere artikelen tegelijk kunt maken. De Nederlandse en Belgische artikelspinner heet Artikeltornado en kost EUR 119,--. Mocht je deze aan willen schaffen, dan heb je niet-goed-geld-terug-garantie. Je kunt dus eerst voor jezelf uittesten of de artikelspinner voor jou naar tevredenheid werkt. Maar hoe werkt het dan precies? De naam zegt het zelf al. Je voert een geschreven artikel in in een bepaald programma. Het programma gaat het artikel "spinnen". Je kunt bepaalde woorden en zinnen in het artikel laten vervangen door synoniemen. Hierdoor verandert het artikel wel 50 keer of meer. De gecreeërde artikelen kunnen snel geplaatst worden op verschillende informatiesites. Let op: de artikelspinner is niet bedoeld om artikelen van andere schrijvers te gaan stelen en te veranderen in eigen artikelen!

Waarvoor gebruik je een artikelspinner?

Met een artikelspinner kunt je dus snel veel goede artikelen maken. Het is dus een ideaal hulpmiddel voor het schrijven van artikelen op informatiesites. Schrijf een artikel over je website, webshop of affiliatieprodukt en plaats hierin een backlink. Deze backlink verwijst naar bijv. je website, webshop of affiliatieprodukt. Plaats dit artikel in de artikelspinner. Deze creeërt van jouw artikel wel zo'n vijftig artikelen of meer. Zo heb je dus snel veel artikelen met backlinks.

Heb je op je website een info knop voor een nieuwsbrief waarmee je e-mailadressen verzamelt? Met de artikelspinner kun je dus ook snel veel e-mailadressen verzamelen.

Verdien veel geld met de artikelspinner

Het is dus bekend dat je met het schrijven van artikelen geld kunt verdienen.

Dit gebeurt op drie manieren:

Manier 1: Geld uit het artikel zelf! De mensen die jouw artikel lezen komen via jouw artikel binnen op je website en gaan over tot aankoop!

Manier 2: Geld uit ranking! Je website wordt beter geranked door de geplaatste backlinks in het artikel waardoor je website weer hoger komt in de zoekresultaten!

Manier 3: Geld uit Adsense of Paypro! Mensen komen op je artikel en klikken op de advertentie naast het artikel, dat weer gerelateerd is aan het onderwerp van je artikel! Of ze klikken op de payprolink waar jij affiliatie van bent.

Juist om die redenen is een artikelspinner zo´n goede hulp. Door dagelijks tientallen artikelen te uploaden, heb je veel meer kansen om geld te verdienen. Elke geschreven artikel levert je wat op, ongeacht waar het is geplaatst op internet.

De voordelen van de artikelspinner op een rij

  • Je behaalt een enorme publiciteit in korte tijd.
  • Je bouwt snel een gigantische e-maillijst op.
  • Je verhoogt je webverkeer.
  • Je trekt een constante hoge stroom aan bezoekers.
  • Je positie in de zoekmachines verbetert enorm.
  • Je verhoogt je reputatie en naamsbekendheid.
  • Je kunt veel affiliaties aantrekken, die op hun beurt ook weer jouw dienst of product gaan promoten.

Artikeltornado