Geld verdienen met Email Marketing!

Enormail?

Enormail is een mailsysteem waarmee je automatisch of direct een nieuwsbrief kunt sturen. Enormail kan je helemaal indelen in je eigen style. En het mooiste van alles is dat het 100% gratis kan gebruiken.

Campagne

Per website of mailinglijst kan je een campagne aanmaken. Een campagne is niets meer dan een groep waar jij je mailinglijst in opbouwt. Per onderwerp kan je een andere campagne aanmaken en beheren. Om de autoresponder te kunnen gebruiken moet je een campagne aanmaken.

Als je aangemeld bent bij enormail zie je in het linker menu onder dashboard campagne staan. Klik daar op. Nu kan je nieuwe campagnes aanmaken, bewerken of verwijderen. Maak je eigen campagne aan. Ben je van plan om tips te geven over voetbal neem dan een naam als voetbal ofzo. Dit spreekt voorzich.

Autoresponder

Een autoresponder is een systeem wat om de zoveel dagen automatische emails kan versturen. Het mooie van een autoresponder is dat je alles geautomatiseerd in kan stellen. Zodra iemand zich inschrijft voor je emails doet de autoresponder automatische zijn werk.

Wanneer iemand dus zichzelf gister heeft aangemeld kan je de autoresponder zo instellen zodat je contact over een aantal dagen zijn 2e bericht ontvangt. Hier hoef je op het laatst niks meer aan te doen. Je stelt de autoresponder 1 keer in met een aantal waardevolle emails en voor de rest hoef je niks meer te doen.

Autoresponder instellen

Om de autoresponder zijn werk te laten doen moetje deze eerst instellen met een aantal mails. Ga naar campagnes en druk op de campagne naam waarvan je de autoresponder in wilt stellen. Als het goed is staat er nu E-mail 1. Nu kan je de titel en onderwerp invullen.

Als je dat gedaan hebt is het verstandig om de mail eerst te testen naar je eigen email adres. Is de email helemaal in orde dan kan je de aantal dagen invullen wanneer de autoresponder het eerste mailtje moet versturen. Kies voor direct, zo krijgt de aanmelder meteen de eerste mail van je. Om de 2e mail in te stellen moet je gewoon het bovenstaande proces herhalen. Je moet dan alleen wel bij dagen 2 of 4 invullen anders kan het fout gaan.

Geld verdienen met je mailinglijst!

Zodra je een grote mailinglijst hebt opgebouwd en je mailinglijst goed hebt onderhouden kan je geld verdienen. Je kan bijvoorbeeld affiliate links sturen waar flinke marges op zitten! Maar het is belangrijk dat je eerst alles leert over Email Marketing en Enormail! Indien intresse neem dan een kijkje op de volgende websites:

links