Hoe los je op Ongeldige verplaatsing van systeem-DLL-bestand XP

.//. Je hebt het volgende probleem:

naam_uitvoerbaar_bestand_van_toepassing - Ongeldige verplaatsing van systeem-DLL-bestand

Het systeem-DLL-bestand user32.dll is verplaatst in het geheugen. De toepassing wordt niet correct uitgevoerd. De verplaatsing wordt veroorzaakt doordat het DLL-bestand C:\Windows\System32\Hhctrl.ocx een adresbereik inneemt dat is gereserveerd voor systeem-DLL-bestanden van Windows. Neem contact op met de leverancier van het DLL-bestand voor een nieuwe versie van het bestand.

Hoe los je het op? .//.

  • Ga naar de volgende Microsoft-website en installeer alle belangrijke updates:

http://update.microsoft.com/microsoftupdate (http://update.microsoft.com/microsoftupdate)

  • Probeer het programma uit te voeren dat niet kon worden gestart. Als het programma nu wel kan worden gestart en het foutbericht uit de sectie 'Symptomen van het probleem' niet wordt weergegeven, is het probleem verholpen. Als de fout opnieuw optreedt, voert u stap 3 tot en met 5 uit.
  • Ga naar de volgende Microsoft-website:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86&displaylang=nl&displaylang=nl (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=74AD4188-3131-429C-8FCB-F7B3B0FD3D86&displaylang=nl)

  • Klik op Downloaden en klik op Uitvoeren. Als de knop Downloaden niet beschikbaar is, klikt u eerst op Doorgaan om uw exemplaar van Windows te valideren.
  • Volg de aanwijzingen op het scherm om update 935448 te installeren.

.//.

.//. http://support.microsoft.com/kb/935448