5 redenen om in een opvallende auto te rijden

Inleiding

Ik ga eventjes een uitleg geven waarom het nou wel leuk is om in een opvallende auto te rijden. We leven een beetje in een crisis op het moment dus veel mensen staan je raar aan te kijken als je in een dure auto aan komt rijden. Ze kijken je aan alsof jij de enige persoon op aarde bent die de loterij heeft gewonnen, en vinden dat het niet meer moet kunnen.

Jaloers?

Ruiken wij hier een beetje jaloezie? helaas ik vrees het van wel. Omdat we in een crisis leven zijn mensen er van overtuigd dat dure auto's rijden echt niet meer kan (denk aan Porsche, Aston martin)

Er zijn mensen die lijden onder de crisis, maar moeten de mensen die het nog wel trekken daarom maar hun auto verkopen? omdat ze anders andere mensen jaloers maken?, sorry maar soms vraag je je af in welk tijdperk wij nou leven.

Ik hoorde laatst het verhaal van een man die net 2 maanden een Porsche panamera heeft. Die man was dolgelukkig met zijn auto en vond het heerlijk om er in te rijden. Vervolgens had ie t volgende probleem, zijn klanten hadden een uur lang interesse in zijn auto en niet meer in zijn producten. Vervolgens staan ze m vreemd aan te kijken dat ie midden in een crisis zo'n auto durft te kopen. Op dit moment voelt hij zich bijna verplicht om zijn auto te verkopen en een oude bmw ofzo te kopen zodat zijn klanten weer over de juiste dingen gaan discussiëren.

Ook de mensen die wel een dure auto kunnen rijden snappen dat niet iedereen het kan, ze gaan er echt niet in rijden zodat ze mensen die minder te besteden hebben jaloers kunnen maken. Een auto koop je voor jezelf en niet voor een ander.

Waarom wel een dure auto rijden?

Je verdiend goed geld, en bent gek op auto's. Waarom zou je het dan niet doen? Het is toch ontzettend leuk om in je droomauto rond te mogen rijden, lekker met je haar in de wind in een cabrio, of met 2 handen aan het stuur vol gas over de duitse snelwegen genietend van een geweldig stuurgemak. Op dat moment geniet je van het autorijden en weet je gelijk weer waarom je ooit een rijbewijs gehaald hebt!

Heb schijt aan de jaloerse momenten en geniet van het feit dat jij het goed getroffen hebt dat je van je hard verdiende centjes in een mooie auto kan rijden.

De 5 punten waarom WEL?

  • 1. Je hebt er hard voor gewerkt
  • 2. Een auto die heerlijk stuurt op volle snelheid, is gewoon ontspanning
  • 3. Als je een cabrio hebt kan je met je haren in de wind hard mee zingen
  • 4. Je kan je auto een keer meenemen naar een circuit en echt uittesten
  • 5. er zijn mensen die het wel waarderen dat jij hard voor je auto heb gewerkt en vinden het erg leuk om een rondje met je mee te rijden

Geniet er van als je ooit het geld hebt om de auto van je dromen te kopen!