94Wines: super leuk online wijn bestellen!

94Wines webshop

Hierbij de voorstelling van deze wijnwebshop. Niet geheel nieuw maar wel een bezoekje waard als je online wijn wilt bestellen. Om te beginnen de naam: 94Wines. Als wijnliefhebber bestel je hier je favoriete wijn niet op naam maar op een nummer! Je moet maar op het idee komen…

94 Wines is wijn bestellen in een hippe webshop

Ik vertel niets nieuws als ik beweer dat de wijnbusiness een traditionele, in de ogen van de twee oprichters van 94Wines, waarschijnlijk een oudbollige wereld is. En zoals dat gaat met de 'jeugd van tegenwoordig': het moet hip zijn en snel gaan! Dus koppelden ze internet en kwaliteitswijnen aan elkaar en overgoten het geheel met een frisse marketingsaus die doet denken aan Stings 'message in the bottle': 94Wines was geboren.

Niets nieuws onder de zon?

Ja, maar... zult u zeggen: wat is er dan nieuw? Er zijn al tientallen online wijnwinkels met een goed assortiment en keurige levering. Waarom dan 94Wines?

● Het nieuwe en leuke bij hen is de opvallende en toch eenvoudige flessen! En elke fles heeft een unieke QR code! Met deze code kun je persoonlijke boodschappen (Happy New Year) maar ook foto's en zelfs video's meesturen want jouw verzoek wordt op de fles geplaatst. De code kan gelezen worden door de camera te gebruiken van de mobiele telefoon. Ook kan het persoonlijke berichtje opgevraagd worden door de code op 94Wines.com in te vullen.

● Ook origineel: hulp bij het kiezen. Weet je niet goed welke wijn te bestellen dan kun je meedoen met een eenvoudige smaaktest: je vult 6 (voor mezelf verrassende) vragen in en je krijgt meteen jouw smaakprofiel: een lijstje met de nummers en plaatjes van de flessen. Ga je met de muis op de fles staan dan krijg je de prijs te zien. Klik je op de fles dan krijg je een handige uitleg over de druivensoort, temperatuur enz…

!

Assortiment

● Alle rode, witte en rosé wijnen zijn afkomstig uit Frankrijk. Elke wijnstreek en druivensoort hebben een eigen nummer. Prijs per fles: van € 5,99 tot € 9,99.

● De bubbeltjes wijnen (Prosecco en Rosé Brut) komen uit Veneto (Italië). Prijs: van € 9,99 tot € 11,99. Je kunt ook wijnboxen van 6 flessen bestellen. Eén enkele fles bestellen kan ook met speciale geschenkverpakking (kost € 6,95).

 Praktisch

Betalen: iDeal, Mastercard of Visa, altijd zonder transactiekosten.

Verzendkosten: € 6,95 behalve als je voor meer dan € 85 bestelt: dan is het gratis.

Bezorging door TNT met Track&Trace code per email.

Levertijd: binnen 2 werkdagen maar NIET op maandag! Wel levering op zaterdag! Niet thuis? Elke bestelling wordt door TNT tot 2 keer toe bij je thuis aangeboden en dit voor 17.00 uur. Ben je er niet dan zal TNT de wijn bij je buren aanbieden.

Conclusie

Wil je eens origineel uit de hoek komen op een feestje? Dan val je met een fles wijn van 94Wines altijd op! Leuke, hippe binnenkomer! Leuk voor het feestvarken om te krijgen! De getallen op de flessen zijn meteen het gespreksonderwerp! En ik ga ervan uit dat de kwaliteit altijd goed is…

Update april 2011

Sinds 6 april is 94Wines ook in België aktief!