Wat zijn bloesem remedies

Bloesem remedies

bloesems
Bloesems.gif

In april en mei kun je weer volop genieten van de mooie kleuren en heerlijke geuren van de bloesems. Maar de bloesems kunnen ook gebruikt worden als een natuurlijk hulpmiddel om jezelf spirituele en mentale kracht te geven. Een bloesem remedie is een simpele, krachtige en natuurlijke behandeling die helemaal niet duur hoeft te zijn. Uit de bloesems wordt de levenskracht van planten gehaald. Dit natuurlijke concentraat kan je met behulp van een simpele kuur tot jezelf nemen.

Hoe maakt men bloesem remedies?

Bloesems zijn een levend en natuurlijk product. Je kan het dus niet chemisch namaken in een labo. Gedurende een periode van soms 10 jaar worden bepaalde plantensoorten bestudeerd en geobserveerd. Wanneer men de plant volledig begrijpt maakt men er een bloesem remedie van. De bloesems worden niet geplukt maar omgebogen in een schaal met bronwater. Na een aantal uren worden de bloemen uit het water gehaald, het water bevat nu de levenskracht van de plant. Je krijgt dus een concentraat van energie en bloesemaroma. Na een conservering met cognac en een verdunning vult men de stockflesjes. Deze stockflesjes worden verkocht en gebruikt voor de remedies.

Hoe gebruik je de remedies?

Er bestaan tientallen soorten bloesemremedies, elke bloesem bevat typische eigenschappen die jouw specifieke en persoonlijke problemen kunnen helpen oplossen. Het komt er dus op neer om de juiste bloesem remedie uit te kiezen. Natuurlijk kan je ook verschillende remedies samen gebruiken.

Je neemt een doseerflesje en vult dit met één centimeter appelazijn of cognac (voor de conservering), enkele druppels bloesem concentraat en bronwater. Uit het doseerflesje ga je nu elke dag enkele druppels onder je tong druppelen. Het is belangrijk dat je de druppels enkele keren per dag inneemt. Dit werkt beter als in één keer een grote slok. Zo creeër je voor jezelf ook een bewustwording van de reden waarom je de bloesem remedie gestart bent.

Wanneer je merkt dat de behandeling niet voldoende effect heeft, of als je door een te felle werking een bewustzijncrisis krijgt moet je de dosis aanpassen. Voel voor jezelf welke de ideale hoeveelheid is.

Je kan de bloesem remedie in plaats van in te nemen ook als spray gebruiken.

Enkele weetjes

  • Bloesem remedies kun je gebruiken voor spirituele ontwikkeling, innerlijke groei, evenwicht en rust, inzicht om problemen op te lossen, evenwicht op fysiek en emotioneel vlak, mentaal en spiritueel inzicht.
  • Voor acute situaties kan je ook één geconcentreerde druppel uit een stockflesje nemen.
  • Sprays kunnen de omgeving reinigen.
  • Ook je huisdieren kan je behandelen met bloesem remedies.
  • Enkele druppeltjes in bad gebruiken of direct op de huid smeren werkt ook.
  • Bloesem remedies zijn 100 % natuurlijk en veilig.
  • Bloesem remedies vervangen geen reguliere hulp, maar zijn een katalysator voor je innerlijke natuur. Ze geven emotionele en spirituele ondersteuning.
  • Voor de prijs hoef je het niet te laten, met een doseerflesje van 30 ml kom je al snel enkele weken toe. Een stockflesje van 10 ml kost gemiddeld 10 euro.

Links

Maak zelf ook eens een tocht door de bloesemvelden: Bloesems in Haspengouw , Alden Biesen

Er zijn vele natuurwinkels die gespecialiseerd zijn in bloesem remedies. Vraag er om meer uitleg en kijk welke bloesems jou kunnen helpen. Kies jouw bloesem remedie

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden