Mode 2010

Jumpsuits

In 2010 komen de jumpsuits weer helemaal terug van weggeweest, je kan ze in allerlei verschillende tinten kopen. Als je wilt gaan voor de jumpsuit look is het, het beste om het bij neutrale tinten te houden, zoals : zwart,wit of nude. Voor de stoere look zou je het beste een grote zonnebril op kunnen doen. Als je op google gaat zoeken naar jumpsuit celebrities zal je gelijk een paar bekende celebs tegenkomen die ze ook dragen bijv. Whitney Port (uit de Hills), op deze afbeelding zie je links onderin Whitney die gekleed is een goude jumpsuit naar een feestje.

Wayfarer en pilotenbril

Nadat vorige zomer de Wayfarer helemaal hot was is hij het nog steeds. Hij wordt steeds meer bij verschillende celebs gespot, sinds Twilight-sterren Kristen Stewart en Robert Pattinson ermee gespot zijn. Hier volgt weer een voorbeeld van de Wayfarer.

Daarnaast is de pilotenbril ook nog steeds in er is zelf een andere versie van gemaakt. De pilotenbril is al jaren hot in Amerika. En is inmiddels sinds vorig jaar dan ook weer terug gekomen in Nederland. Ook zijn er bij deze bril een aantal celebs gespot, zowel Victoria Beckham en haar man David.

Sieraden

Deze zomer verwachten we weer veel sieraden. Je kunt ze nu ook gewoon dragen als je naar het strand gaat. Volgens een aantal mensen zullen ze er niet gek van opkijken. Deze zomer is het helemaal hot om gekleurde sieraden te dragen zoals zilver met blauw/groen/roze. En goud met blauw/groen/roze of andere kleurtjes. De sieraden die weer helemaal in worden zijn te vinden op de h&m site. Hier kun je 'Accesoires' aanklikken en dan klikken op sieraden. Hier vind je alles om je lichaam mee te versieren.

Sleehakken

Verder zijn de sleehakken weer helemaal in. Je kan ze in allerlei verschillende kleurtjes, printjes,vormen, maten krijgen. Er is een tijd geweest dat de sleehak helemaal uit was, maar hij is terug van weggeweest. En ze zijn ook veel makkelijker op te lopen, doordat de hak niet 1 lange hak is, maar van de voorkant tot de achterkant doorloopt. Als je ze wilt kopen moet je snel zijn, want in veel winkels waar ze ze verkopen zijn ze al uit verkocht. Ik zal je een paar tips geven waar ze wel nog te koop zijn: Bij Van den Assem, H&M, De Bijenkorf, Invito etc.

Visgraatvlecht

Vorig jaar is deze trend begonnen en is dit jaar noh hotter dan ooit. Het is moeilijk om deze vlecht te maken dus kun je deze het beste samen met een vriendin doen. Hier heb ik een paar stappen samengesteld waardoor het makkelijker voor je is:

  1. Kam je haar eerst goed door. Hierdoor kan je makkelijker vlechten.
  2. Verdeel je haar in 2 strengen. Deze ga je vlechten.
  3. Pak van je rechter haarstreng een pluk en doe deze over de linkerhaarstreng heen en begin nu met links.
  4. Pak dan van de linkerhaarstreng een pluk doe deze over de rechterhaarstreng heen en ga zo maar door.