Huwelijksreis Malediven

Waarom de Malediven

De Malediven eilanden spreken zeer tot de verbeelding en worden tot de meest romantische vakantiebestemming ter wereld gerekend. Het schitterende eilanden rijk van de Malediven, bestaat uit meer dan 100 kleine atollen en koraaleilandjes, waarvan veruit de meeste onbewoond zijn.

Er zijn zelfs maar 200 Malediven eilanden, die permanent bewoond worden. Hierdoor zijn de Malediven tevens een prachtige bestemming voor mensen die rust nodig hebben, liefhebbers van stranden en natuur, duikers en snorkelaars, romantische stelletjes en natuurlijk voor een huwelijksreis.

De Malediven liggen in de Indische oceaan en bestrijken een gebied met een lengte van ruim 850 kilometer. Deze lange rij van eilanden wordt ook wel vergeleken met een parelketting. Dit is tevens de verklaring voor de naam Malediven, wat in het Sanskriet slinger van eilanden betekent.

De prachtigste accommodaties

Voor een huwelijksreis ben je op de Malediven op het juiste adres. De meest schitterende hotels en resorts kom je hier tegen. Het prachtige aan de Malediven is, de manier waarop de resorts gevestigd zijn. Er bevindt zich namelijk maar een resort per koraal eiland. Op deze manier hebben meer dan 100 koraal eilanden op de Malediven een resort met alle luxe en comfort die je maar wensen kunt. Bij het kiezen van een resort voor je huwelijksreis, is het belangrijk precies te weten waar je voorkeur naar uitgaat. Er zijn namelijk koraal eilanden met grote resorts en tal van faciliteiten waar de nadruk op gezelligheid en vertier ligt, veelal met andere gasten. Aan de andere kant zijn er ook tal van kleine resorts op koraal eilanden, waar je helemaal tot rust komt en volop van elkaar en de natuur kunt genieten.

De Silk Honeymoon droom

Met Silk Honeymoon, kun je de meest schitterende huwelijksreizen maken die jullie je maar wensen kunnen. Indien je duidelijk aangeeft wat je wensen en verlangens zijn, zorgt Silk Honeymoon ervoor dat dit allemaal in de huwelijksreis wordt meegenomen. Silk Honeymoon verzorgt huwelijksreizen naar de mooiste plekjes op aarde, daarom zitten de Malediven ook in het bestand. Zelfs een huwelijksreis naar de Malediven inclusief een huwelijksceremonie behoort tot de mogelijkheden. Het uitgangspunt van Silk Honeymoon is kwaliteit, luxe en exclusiviteit. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Genieten op het Bandos Island Resort

Een aanrader voor een huwelijksreis naar de Malediven, is het Bandos Island Resort. Dit is een prachtige 5 sterren accommodatie, dat op een evenzo schitterend koraal eiland ligt. Het Bandos eiland heeft witte brede zandstranden, palmbomen en mooie tropische vegetatie. Dit in combinatie met de prachtigste lagunes en het helderste water dat je ooit hebt gezien, zorgt voor een geweldige bestemming voor je huwelijksreis. Hier is werkelijk aan alles gedacht en het zal je tijdens de huwelijksreis aan niets ontbreken. Je verblijft op het Bandos Island Resort, in prachtige Beach Villa’s.

De reis mogelijkheden

Indien je een compleet verzorgde huwelijksreis naar de Malediven boekt, dan is alles van vliegtuig tot huurauto in een keer geregeld. Er zijn echter ook tal van mogelijkheden voor schitterende huwelijksreizen naar de Malediven, waarbij je zelf de vlucht moet regelen. Hier volgen 3 mogelijkheden om te vliegen naar de Malediven:

  • SriLanKan airlines. Deze maatschappij vliegt vanaf Schiphol, met 1 overstap op de heenvlucht en 2 overstappen op de terug vlucht.
  • Met Emirates vliegt u met 1 overstap vanaf Düsseldorf.
  • LTU biedt 2 maal per week, op dinsdag en vrijdag, rechtstreekse vluchten aan vanaf Düsseldorf.

Droom bestemming

Al tijdens onze verkering droomden wij van de Malediven (en Fiji). Een bezoek is echt de moeite waard!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden