Leuke vakantiehuisjes aan de Bodensee in Duitsland

Waarom de Bodensee

In het zuiden van Duitsland ligt de Bodensee. Dit prachtige meer met al haar natuurschoon en culturele erfgoed, is het grootste meer van Duitsland. De Bodensee ligt echter niet alleen in Duitsland, maar ook Oostenrijk en Zwitserland behoren tot haar grondgebied.

Dit schitterende meer biedt tal van mogelijkheden om een fantastische vakantie te kunnen beleven. Vooral de Zomerperiode is de beste tijd om de Bodensee te ontdekken. U heeft de keuze uit drie landen en tal van mooie steden en dorpen om volop te genieten van een welverdiende vakantie.

Bent u een liefhebber van watersporten, dan heeft de Bodensee alles te bieden. U kunt hier heerlijk ontspannen vissen, maar ook waterskiën en tal van andere actieve watersporten behoren tot de mogelijkheden. Doordat de Bodensee een lengte heeft van bijna 75 km en het breedste gedeelte 15 km is, biedt de Bodensee meer dan voldoende ruimte voor vele watersporters.

Welke bezienswaardigheden aan de Bodensee?

De Bodensee heeft voor iedereen wat te bieden. U kunt hier heerlijk zonnen en luieren op een van de vele strandjes of de meest schitterende wandelingen maken door de prachtige natuur. Bent u echter een liefhebber van cultuur en vind u het heerlijk om erop uit te trekken en te ontdekken wat de Bodensee nog meer te bieden heeft, dan volgen hier enkele mogelijkheden:

  • De benedictijner abdij op het schiereiland Reichenau.
  • Het subtropische bloemeneiland Mainau.
  • De stad Konstanz. Deze stad is de grootste stad aan de Bodensee en biedt alle mogelijkheden om te winkelen en op gezellige terrasjes te zitten. Daarnaast, staat in Konstanz een Romaanse kathedraal uit de 11e eeuw, die zeker een bezoekje waard is.
  • In de steden Wasserburg en Lindau staan tal van historische gebouwen.
  • In Friedrichshafen vindt u het Zeppelin museum. Hier werden namelijk in 1900 de eerste zeppelins aan een test onderworpen.

Het vakantiepark Lindenberg

Een vakantiehuis huren aan de Bodensee, is een geweldige gelegenheid om uw vakantie door te brengen. Vakantiepark Lindenberg, is een park dat op de Nadenberg ligt aan de voet van de Alpen. Een zeer geschikt park voor de natuurliefhebber. Vakantiepark Lindenberg ligt namelijk in het groene hart van de Bodensee regio. Dit vakantiepark behoort tot de Roompot parken. Dit houdt veel kwaliteit in en het zal u aan niets ontbreken op dit park. Een vakantiehuis op dit vakantiepark, is ideaal voor de winter en de zomervakantie. De Bodensee ligt op slechts 13 km afstand, terwijl de Alpen alle mogelijkheden bieden om te wintersporten.

Een vakantiehuisje in Immenstaad

Immenstaad, is een van de meest knusse en gezellige plaatsjes aan de Bodensee. Immenstaad staat vooral bekend om de wijnbouw. Huurt u hier een vakantiehuisje, dan kiest u voor een ontspannen vakantie aan de noordelijke oever van de Bodensee. Naast tal van watersportmogelijkheden en de gezellige terrasjes en winkelstraten van Immenstaad, is het avonturenpark een enorme trekpleister en de moeite waard voor een dag vol avontuur.

Waar boek ik een vakantiehuis?

Om te weten waar u een vakantiehuis aan de Bodensee gaat boeken, is het handig te weten wat uw verwachtingen en wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld alleen maar zonnen en luieren of liever de meest actieve wandel- of fietsvakantie houden. Zijn uw wensen bekend, dan is internet een prima media om uit te zoeken welke gebieden en plaatsen aan de Bodensee aan uw wensen kunnen voldoen. Op internet zijn tevens tal van mogelijkheden om direct online een vakantiehuis aan de Bodensee te boeken.

Vakantie woning Duitsland kopen

Wilt u zelf een tweede woning kopen? Goede idee! Houd er echter rekening mee dat u dan ook moet zorgen voor het jaarlijkse onderhoud. U moet dan wel aan een klusser in Duitsland kunnen helpen wat uw onderhoudsproblemen zijn. Weet u bijvoorbeeld wat een 'http://www.dupo.nl/de/producten.php@@rohrverbinder' is?


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden