Vakantiehuis in Eifel en Moezel Duitsland huren

Waarom naar de Eifel en Moezel

De Eifel is een schitterend landschap, dat bestaat uit een middengebergte dat tussen de grote Duitse steden: Aken, Keulen, Trier en Koblenz ligt. Een tocht door de Eifel zorgt voor adembenemende uitzichten en een gevoel van rust en ontspanning.

De Eifel is een vulkaangebergte met een zeer bijzonder landschap. Het Eifel landschap bestaat namelijk uit vulkaanmeren en beboste heuvels. Het mooie Eifel gebied leent zich uitermate goed voor de actievere vakantiegangers, die van fietsen en wandelen houden. Wilt u echter een romantische vakantie houden met de geliefde van uw leven, dan is de Eifel tevens een zeer geschikte bestemming.

De rivier de Moezel kronkelt zich door het Eifel gebergte heen, wat in combinatie met de vele pittoreske dorpjes die hier liggen, de mooiste sfeervolle plaatjes oplevert. Houdt u van cultuur, dan is het Eifel en Moezel gebied een echte aanrader. De Romeinen en de Kelten hebben hier duidelijk hun sporen achter gelaten. .

De zuidelijke Eifel en Moezel

In het zuidelijke gedeelte van het Eifel en Moezel gebied, wordt de vakantieregio duidelijk gekenmerkt door de prachtigste wijngaarden. Deze wijngaarden zijn zeer bekend van de heerlijke Moezel wijnen die hier vandaan komen. Daarnaast is het zuidelijke Eifel en Moezel gebied, het meest ongerepte stukje natuur van de Eifel en vindt u hier de mooiste toeristische plekjes. Te midden van deze ongerepte natuur ligt de plaats Witlich, waar u tijdens uw vakantie in de Eifel tal van culturele bezienswaardigheden kunt bewonderen. Dit mooie gebied in Duitsland is zeker voor een vakantie de moeite waard. Een Andere stad waar u tijdens uw vakantie beslist een bezoekje aan moet brengen is: Bernkastel-Kues. Hier is veel historie te bewonderen.

Een vakantiehuis van TopHomes.nl

Boekt u een vakantiehuis bij TopHomes.nl, dan heeft u de keuze uit enkele prachtige vakantie appartementen in het Eifel en Moezel gebied. Deze vakantiehuizen zijn van 2 tot 4 personen en bevinden zich in de meest toeristische gebieden van de Eifel en Moezel. Boekt u bijvoorbeeld een vakantiehuis in Merschbach, dan bent u lekker weg uit de drukte van de stad en viert u vakantie in een mooi bosrijk gebied van de Hunsrück. De stad Cochem behoort bij TopHomes echter ook tot de mogelijkheden, hier bevindt u zich wel tussen de drukte van vele vakantiegangers.

De mooiste vakantieparken

Een vakantiehuis huren op een vakantie park behoort ook tot de mogelijkheden. Het voordeel van een vakantie park is, dat u gelijk alles bij de hand heeft, zoals: winkels, zwembad, speeltuin, restaurant en bar. Twee prachtige vakantieparken in het mooie Eifel en Moezel gebied zitten in Gerolstein en Moselhohe Ediger-Eller. Gerolstein is kleinschalig en heeft vakantiehuizen tot 4 personen beschikbaar. Gerolstein ligt midden in de vulkaan Eifel. Moselhohe Ediger-Eller, ligt meer in het Moezelgebied dichtbij de toeristische plaats Cochem. Op dit vakantiepark zijn vakantiehuizen te huur tot 8 personen.

Vakantiehuizen bij moezel-vakanties

Een vakantiehuis van moezel-vakanties, zorgt voor veel genieten van de heerlijkste Moezel wijnen, prachtige natuur, de mooiste cultuur en de gezelligste dorpjes. Bij Moezel-vakanties heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis in alle categorieën te huren. Of het een villa, bungalow, appartement of een echt Duits familie huis is, bij moezel-vakanties behoort het tot de mogelijkheden.

Huisje kopen in Duitsland

Een huisje kopen in Duitsland kan ook. Zorg ervoor dat u het onderhoud kan uitbesteden in dien u de taal niet spreekt. U bent niet de eerste nederlander die tegen een Duitser zegt de u aan de deur het 'angebelt', terwijl u had moeten zeggen 'ich habe an die Tuer geklingelt'. Een hond 'belt'. Dus weet u bijvoorbeeld niet wat 'lenkrollen' of 'http://www.dupo.nl/de/producten.php @@federscheiben' zijn? Besteed het onderhoud van uw tweede woning dan uit aan een Duitse vakman.


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden