Valentijn en lingerie

Valentijnsdag en lingerie

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je gevoelens te laten merken aan jouw grote liefde. Valentijn gaat over de liefde en voor jou geldt natuurlijk jouw grote liefde. Valentijn is daarom het juiste moment om aan je partner te laten merken hoeveel je om hem of haar geeft. Vaak gebeurd dit met lingerie. De vrouw koopt zelf een setje lingerie of krijgt dit van haar partner.

Bijna geen enkele vrouw kan een geschenk dat bestaat uit kant en satijn niet weerstaan. De tijd dat vrouwen ondergoed droegen tot aan hun knieën ligt ver achter ons. De laatste decennia is veel veranderd op het gebied van lingerie. Elke vrouw draagt het tegenwoordig en niet, zoals vroeger het geval was, de wat meer stoute dames.

Kopen

Lingerie kopen is tegenwoordig een stuk makkelijker. De ene winkel heeft meer lievere en deugdelijke lingerie en in de andere is de wat erotischer lingerie te vinden. Wat je ook zoekt het is tegenwoordig allemaal te vinden. Denk aan babydoll, lingerie setjes, kanten bh’s, zijde bh’s, jarretels, hemden, nachthemden en de wat meer erotische lingerie. Wanneer het in de winkel niet lukt dan kan er ook nog on-line gekeken worden, want daar is de keuze ook zeer ruim.

Basisregels

  • De maat. Zorg dat je de juiste maat hebt. Niets is zo vervelend voor een vrouw om een lingeriesetje te krijgen wat te strak of te los zit. Lingerie hoort comfortabel te zitten, zeker als de persoon niet gewend is om het vaak te dragen. Check voor de maat even de huidige ondergoed.
  • Beste lichamelijke eigenschap. Zorg er voor dat de beste lichamelijke eigenschappen naar voren komen door te kiezen voor de juiste lingerie. Als ze een grote boezem heeft kies dan een mooie beha of een bustier. Heeft ze mooie armen dan kan een hemdje een mooie keuze zijn. Heeft ze lange benen kies dan voor jarretels of een babydoll.
  • Kleuren. Valentijn kleuren zijn vaak zwart, wit, roze en natuurlijk rood. Let bij het kiezen voor een kleur naar die past bij de huidskleur. Rood is een mooie kleur, maar als de kleur niet mooi staat bij haar huidkleur, dan zal het niet vaak gedragen worden. Gelukkig kan je op internet veel lingerie modellen zien. Kijk naar een model dat dezelfde of bijna dezelfde huidkleur heeft als degene waar je het voor komt en goede kans dat de kleur lingerie die je kiest goed past bij haar huidkleur.
  • Patroon. Een patroon kan heel leuk zijn en met Valentijn zijn er vooral hartjes, lippen, cupido's. Zorg ervoor dat het niet te druk wordt en hou in de gaten wat je partner leuk vindt.
  • Materiaal. Hou het bij kant, satijn en zijde deze stoffen zorgen er voor dat een vrouw zich sexy en vrouwelijk voelt.
  • 'Stijl. Kies een stijl dat overeenkomt met de persoonlijkheid van je partner of waar ze van houdt. Lingerie moet gemakkelijk en lekker zitten en het moet haar het idee geven iets sexiest aan te hebben voor jou, zonder dat ze zich er ongemakkelijk in voelt.

Slotwoord

Zorg ervoor dat de lingerie er elegant en niet goedkoop eruit ziet. Kies degene die prachtig is vormgegeven, perfect past bij de kleur van de huid en comfortabel zit.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden