Schrijven voor geld

Schrijven voor geld

We weten allemaal dat wanneer we Google advertenties op onze website\ blogs of

artikels online geld kunnen verdienen. De basis vraag is echter hoe kunnen we deze inkomsten verhogen. Dit is vaak de meest onbeantwoorde vraag voor iedereen die begint met schrijven voor geld, men wil namelijk zo snel mogelijk inkomsten zien.

Tips

De wat meer ervaren mensen geven op dit gebied vaak bruikbare tips over;

 • Kwaliteit van de inhoud,
 • Meer verkeer naar je artikel website blog,
 • Juiste advertentie plaats,
 • SEO
 • en nog veel meer onderwerpen.

Deze tips zijn allemaal nuttig, nodig en zeer goed, maar het is wel een feit dat ze na een lange tijd pas nuttig worden. Om deze periode te verkorten kunnen we gebruik maken van het schrijven van artikels. Tegenwoordig is het moeilijk om geld te verdienen online, het kan echter makkelijker gemaakt worden door het schrijven van artikelen. Begin gewoon met schrijven voor geld en je kan er zeker een redelijk bedrag mee verdienen. Dit gebeurd door middel van (partner)sites waar je artikels in kan sturen die gekoppeld zijn met Google Adsense. Het enige wat je hoeft te doen is een kort artikel te schrijven (minimaal 500 woorden) en indienen bij een site.

Hier een selecte lijst ;

Leerwiki.nl Dit kan oplopen tot 100%, hoe meer je schrijft des te meer je verdient
Artikeltjes.com 75% van de advertentie vertoningen van Google
Infonu.nl 50% bij je artikels en 100% op je persoonlijke pagina
Alleinformatie.nl minimaal 50% dit kan stijgen

Advies voor schrijven van een artikel

Natuurlijk wil iedereen op een makkelijke manier geld verdienen en denkt dat dit het simpelst is. Het vergt echter tijd en geduld. Je moet genoeg informatie hebben voordat een artikel geschreven kan worden en het op zo’n manier schrijven dat het interessant en bruikbaar is. Hier een lijst wat als een richtlijn gebruikt kan worden;

 • Verzamel informatie

Verzamel zoveel mogelijk informatie over het onderwerp wat je hebt gekozen. Je kan op het web zoeken, of naar de bibliotheek, kranten en boeken lezen en zijn nog genoeg bronnen om informatie te verzamelen.

 • Organiseer je informatie:

Organiseer alle informatie die je hebt verzameld op een volgorde of een bepaalde manier. Zodat je al een volgorde van je artikel hebt.

 • Prikkel in je artikel:

Klinkt raar maar hier bedoel ik mee dat je ervoor zorgt dat het artikel interessant is om te blijven lezen. Begin bijvoorbeeld met een quote of eindig ermee.

 • Plaatjes

Plaats relevante plaatjes of video’s bij je artikel om er voor te zorgen dat men blijft lezen. Wanneer lezers alleen maar een lading tekst zien dan heb je kans dat ze afhaken.

 • Links

Voeg eventueel relevante links naar bepaalde populaire sites.

 • Onderwerp kiezen

Het kiezen van het juiste onderwerp is erg belangrijk omdat het je interesse moet hebben. Dit is wellicht het belangrijkst van allemaal omdat door je interesse in het onderwerp het makkelijker schrijven is.

 • Het artikel zelf
Minimaal 500 woorden per artikel
Schrijf de belangrijkste informatie eerst
Maak gebruik van koppen en subkoppen
Gebruik bullets\ opsommingen
Gebruik bold , italic , onderstreepte woorden om het extra te accentueren

Succes, met het schrijven voor geld!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden