Hoe verdien je geld op het internet zonder je eigen product

Promoot een product van iemand anders

Ik zal je laten zien hoe je geld op het internet kan verdienen zonder je eigen product en zonder eigen website. Allereerst kunt u uzelf gratis registreren als affiliate om producten te promoten. Ik zou eerst met 1 product beginnen en daarna de volgende. Je moet onderzoeken welke promotie strategieën het best werken voor het product.

Hier een aantal tips om te beginnen:

Als je een product kiest, kijk dan uit naar de producten die u een maandelijks terugkerend inkomen betalen. Dat soort producten leveren elke maand geld op (commissie), zonder dat u elke maand op zoek moet gaan naar een nieuwe klant. 1 verkoop is dus een levenslange verkoop. (ten minste, zolang de klant klant blijft)

Als je een product promoot, wees dan zo slim om een eigen domeinnaam te registreren. Uw affiliate link verbergt u namelijk onder uw eigen domeinnaam. Dat maakt het voor de mensen aantrekkelijker om op uw link te klikken. Bovendien is het veiliger om een eigen domeinnaam te bestellen voor uw affiliate link om te voorkomen dat  'dieven' uw commissies zullen stelen door onder hun eigen affiliate link te bestellen i.p.v. onder de uwe. Een goede plaats om een domeinnaam te bestellen is DomainIT. Ze bieden goedkope domeinnamen aan en webhostingpakketten. 

Een eigen website (forum website maken) heb je niet nodig, maar het heeft wel zo zijn voordelen. Bestel zo'n domeinnaam en verberg uw affiliate link in die domeinnaam met 'domain forwarding' . Zo kan niemand zien dat u een affiliate product promoot.

Voor geweldige trainingvideo's over hoe je kan adverteren en promoten kunt u een kijkje nemen op Maverick Money Makers. Je kan registreren als een affiliate (=gratis) en de trainingvideo's bekijken. Ze zijn voortreffelijk en de manier waarop Mac Michaels uitleg geeft over affiliate programma's, is alsof hij naast je zit en je stapje-voor-stapje precies laat zien hoe je het moet doen. Ik raad aan om Maverick Money Makers te promoten als affiliate.

Je kan het beste beginnen met gratis reclame maken voor je affiliate product en daarna PPC adverteren eens proberen met Google AdWords, omdat het een te groot risico is om eerst geld uit te geven aan zo'n risicovol programma als Google AdWords als je niet weet wat je aan het doen bent. Het kost tijd om AdWords advertising helemaal onder de knie te krijgen! Probeer niet alle promotie methoden tegelijk uit. Beheers een bepaalde promotiestrategie volledig en ga daarna pas verder met de volgende.

Een goede manier om op de hoogte te blijven van je resultaten is alle kliks te meten om te zien welke manier van adverteren het best voor je werkt. Op deze manier kun je je focussen in datgene wat het beste werkt en je de meeste sales oplevert. Je kan gratis gebruik maken van het tracking systeem van Clickbank.

Word een affiliate en verdien geld op internet zonder site

Als je geld wilt verdienen op het internet - maar je hebt geen eigen website of een ebook van jezelf - dan kun je dus prima geld verdienen met het promoten van andermans producten. Voor elke verkoop word je betaald en alles kan gewoon vanuit huis worden uitgevoerd. Geld heb je niet nodig en je kunt meteen aan de slag. Succes!

Vragen over artikel "Geld verdienen zonder website en zonder product"?

  • Vragen over dit artikel?
  • Hulp of tips nodig?
  • Iets niet helemaal duidelijk?
  • Klik onderaan op reageren en stuur je vraag door!

Als je je afvraagt welke manieren er nog meer zijn om extra geld te verdienen, kijk dan even op het forum. Op het forum vind je een heleboel manieren om extra geld te verdienen en het is uiteraard mogelijk om vragen te stellen en te reageren op andermans berichten.