Wat zijn basis geld-verdien-modellen op internet

Verschillende manieren om online te verdienen

Dit artikel gaat over de basismethoden om geld te verdienen op het internet. In dit artikel beschrijf ik dus een aantal hoofdmanieren om online geld te verdienen. Hoe verdien je geld op internet?

Omdat dit artikel van pas zal komen bij nieuwelingen die nog niet weten hoe je online geld kan verdienen of mensen die hun inkomen willen verhogen, raad ik aan om dit artikel door te sturen naar kennissen of ernaar toe te linken als je iemand kent of tegenkomt die zijn/haar inkomen wil verhogen door vanachter de computer te werken. Want, ja, je kan via internet echt geld verdienen - er zijn ruimschoots voldoende manieren voor iedereen en over het algemeen is het niet moeilijk. Je moet gewoon wat eenvoudige instructies opvolgen en actie ondernemen. Vooral dat laatste is erg belangrijk - als je niets doet gebeurt er ook niets.

Ik begrijp niet waarom er nog zoveel mensen zijn die denken dat geld verdienen op internet iets te maken heeft met oplichting of bedrog of mensen die het hele 'make money online' ding gewoon niet geloven. Nogmaals, online geld verdienen is niet al te moeilijk. Je moet gewoon weten waar je moet beginnen en wat je moet doen en de beste manier om dat te leren is boeken lezen (e-books bijvoorbeeld), artikelen lezen (kennis opdoen), online cursussen volgen en gewoon doen. De mensen die het volhouden zijn uiteindelijk de winnaars. TAKE ACTION! 

Geld verdienen op internet uitgelegd

Voor alle mensen die zich afvragen: "goh, hoe kan je nou echt geld verdienen op het internet", heb ik hieronder een flink aantal basis-verdienmodellen op een rijtje gezet. Bij elk verdienmodel leg ik kort uit wat het is en hoe je er geld mee kan verdiene. Mocht je er meer over te weten willen komen dan adviseer ik je om even te googlen op dat specifieke onderwerp. Het internet barst van de informatie.

Google Adsense

Google Adsense is een fantastische, goedwerkende manier om snel geld te verdienen. Het principe is simpel. Je maakt een website of weblog en je plaatst advertenties van Google op je website. Als iemand op één van deze advertenties klikt, ontvang je geld.

Meestal verdien je hier een paar cent mee per aangeklikte advertentie, maar in markten zoals hypotheken en leningen en auto's (markten met veel concurrentie) is het niet ondenkbaar dat je 1,00 of 2,00 euro per klik verdient.

In de Amerikaanse markt liggen de verdiensten per klik gemiddeld hoger dan in Nederland. Dat komt doordat daar veel meer concurrentie is, dus ook de biedingen van de adverteerders worden continu verhoogd. Iedereen wilt natuurlijk bovenaan staan.

Hoe hoger de biedingen van de adverteerders, hoe meer geld de beheerder van de website of weblog kan verdienen. De makkelijkste manier om geld te verdienen met Adsense mogelijk te maken is hoogstwaarschijnlijk een nieuw blog starten op Blogger.com, snel veel waardevolle artikelen schrijven over en vervolgens de Adsense Ads op je blog plaatsen. Je hebt eerst een Adsense account nodig. Het starten van een Blog vereist geen technische kennis. Iedereen kan geld verdienen met Google Adsense en een blog. Ga naar blogger.com om meteen te starten. 

Affiliate Marketing

Affiliate marketing werkt als volgt: je plaatst advertenties, banners of tekstlinks ergens op je website, blog, op advertentie websites, twitter, hyves of waar dan ook en je verdient geld als iemand via jouw persoonlijke, unieke link een order plaatst. Het maakt niet uit hoe deze persoon op de verkooppagina terecht is gekomen. Het gaat er gewoon om dat je mensen aanspoort om via jouw affiliate link een aankoop op een bepaalde website te doen. Je krijgt een unieke link, iemand klikt daarop en plaatst een bestelling, en jij word betaald. Simpel toch?

Er bestaan miljoenen affiliate programma's wereldwijd. Mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt door de recessie kunnen op deze manier toch wat geld bijverdienen. Het mag duidelijk zijn dat je als affiliate veel meer geld kan verdienen op internet dan met Google Adsense. Waar Adsense enkele centen tot euro's per klik oplevert, brengt een verkoop met affiliate marketing enkele tientallen (soms wel honderden euro's) op. Lees meer over Affiliate Marketing op Forum Geld Verdienen Met Internet. PayPro is een goede plek om te starten met affiliate marketing. Zoek informatie op.

Blogging

In Amerika doet de helft van de bevolking het volgens mij; Bloggen. Je kan over elk onderwerp een blog starten. Iedereen weet wel wat ergens van af. Iedereen heeft een bepaalde kennis. Misschien weet je alles van tuinieren af, de beurs, boodschappen doen of wat dan ook. Je kan er een blog over starten en geld aan verdienen.

Misschien ben je goed in dingen uitleggen, zoals hoe je je kinderen veilig naar school kan brengen of heb je tips voor mensen die geld willen besparen? Het maakt niet uit, je kan over alles (echt alles) een weblog beginnen. En dan kan je op een vrij eenvoudige manier geld verdienen door advertentieruimte te verkopen aan bedrijven of eigenaren van websites. Je kan dus echt op de man af vragen of men op je blog een advertentieplek wil kopen, maar je kan ook een kant-en-klaar systeem gebruiken, zoals MollieAds om adverteerders aan te trekken.

Dit systeem geeft adverteerders de mogelijkheid om automatisch advertenties op je blog te plaatsen en direct af te rekenen. Het geld wordt vervolgens netjes op jouw online Mollie rekening gestort - (Mollie.nl) Als je veel blogt, veel artikelen schrijft, actief reageert op andermans blog en veel bezoekers kan aantrekken dan is Blogging jouw nieuwe goudmijn.

Eigen website

Poe, met een eigen website kan je ook veel geld verdienen, hoor! Het kost wel wat tijd, maar als je website eenmaal 100 bezoekers per dag aantrekt dan kan je om donaties vragen, advertenties van Google Adsense erop zetten, (je eigen) producten en diensten gaan verkopen, je kennis verkopen in de vorm van consultancy, een ebook schrijven en verkopen op je website, aan de slag gaan met affiliate marketing. Met andere woorden: je kan elke bezoeker op de één of andere manier winstgevend maken.

Je zou zelfs voor andere mensen nieuwe, kleine websites kunnen gaan maken en €50/100 euro per gemaakte website vragen. Veel kennis heb je er niet voor nodig. Er bestaan duizenden sitebouwers die je websites voor je kunnen bouwen. Je hoeft je website zelf alleen maar te vullen met tekst en afbeeldingen. Ga op zoek naar een makkelijke manier om een eigen website te maken. Op het blog over hosting voor je website vind je een artikel met informatie hierover.

E-mails verwerken

Ik heb er geen ervaring mee, maar het schijnt zo te zijn dat je geld kan verdienen met het verwerken van e-mails als thuiswerker. Per verwerkte e-mail zou je dan 25 euro kunnen verdienen en de mails zouden afkomstig zijn van mogelijke klanten. Ik zie in ieder geval dat er heel veel websites bestaan over het verwerken van e-mails, maar je moet eerst een opstartpakket kopen. Misschien de moeite waard om het eens te bekijken en te proberen, want het schijnt een goede bijverdienste te zijn.

Word documenten omzetten in websites

Sinds kort kan je de Word documenten op je computer hervormen in websites die geld voor je binnenhalen. Je plaatst een Word document in WordToWebPage, voert de cijfers van je Google Adsense account in en de software maakt supersnel een mooie website voor je, waaromheen de Adsense advertenties van Google verschijnen. Is wel een mooie en makkelijke manier om online geld te verdienen want het bespaart je enorm veel tijd. Je hebt namelijk direct een complete geld-verdiende website i.p.v. dat je die zelf moet bouwen. Geld verdienen met een website is dus ook niet meer zo ingewikkeld als vroeger.

Geld verdienen op internet met online business

Wat je ook kan doen om geld te verdienen met je internet is je eigen internetbedrijf beginnen- en dat is echt niet moeilijk. Je doet wat marktonderzoek. Probeer uit te vinden in welke markt problemen opgelost kunnen worden. Doe research op forums naar de problemen van mensen: bv: computerproblemen, problemen met afvallen, vragen over het internet, geld bespaar tips, sporttips etc.. en maak een oplossing voor die problemen om er geld aan te verdienen.

Wat kan jij oplossen voor deze mensen? Verzamel de informatie waar mensen naar op zoek zijn en verpak die informatie als een ebook, video serie of audio product. Laat online affiliates vervolgens je product voor je promoten en verdien geld op de autopilot! Je hoeft zelf geen marketing te doen; dat doen je affiliates voor je. Je product kan automatisch worden gedownload, zodat je niet voor elke order een pakket op de post moet doen etc.. etc..

De voordelen van een online business zijn enorm. Je kan je eigen tijden indelen en je hoeft niet meer te werken voor een baas. Je kan meer geld verdienen als je zelfstandig werkt en je kan een online business volledig automatiseren.

Dit is een tip om heel veel geld te verdienen. Eelco de Boer en Casper Camps geven advies & coaching in Nederland over het opzetten van een online business. Onderaan dit artikel vind je twee toplinks naar een fantastisch webinar een een artikel. Absoluut even bekijken!

PayPro

PayPro is een fantastisch systeem. Je moet het zo zien: je kan je gratis registreren als partner en je hebt daarna direct toegang tot een grote verzameling producten die jij mag promoten. Op PayPro staan alle promootbare producten overzichtelijk opgesteld. De blauwgekleurde links die worden weergegeven zijn jou affiliate links. Met die links kan je mensen doorsturen naar een bepaalde website. Elk persoon die via jouw link een aankoop doet op die website, levert je geld op.

Je kan je link promoten op advertentiesites, op andermans blogs, je kan je eigen YouTube video's maken en on-line zetten, je kan je eigen visitekaartjes laten drukken en die uitdelen aan je collega's, zakenpartners of kennissen, je kan je link op internet promoten bijvoorbeeld op drukke forums. Het maakt niet uit hoe en waar je je affiliatelink neerzet: je verdient gewoon geld als iemand via jouw promoties (jouw link) geld uitgeeft. Daar komt het op neer. Je kunt direct beginnen met PayPro. Dit is echt een formidabel verdienmodel. Check het zeker even!

Tekstlinks verkopen

Het internet draait allemaal om goede content, goede informatie. Iedere beheerder van een website moet regelmatig verse content (=inhoud) schrijven om zijn website up-to-date te houden of nieuwe bezoekers naar een website te halen.

Veel webmasters schrijven dus dagelijks nieuwe artikelen op artikelensites. Wat jij kan doen zijn bepaalde woorden in je artikel verkopen aan webmasters. Schrijf lekker veel artikelen en verkoop wat woorden in je artikelen aan website eigenaren voor 20,00 euro p/st. Genoeg webmasters die dit willen.

Waarom? Om het simpel uit te leggen draagt een extra link bij een de populariteit van hun website in Google. Het trekt meer bezoekers aan en de site-eigenaar heeft er een extra backlink bij. Mensen die nieuw zijn in de 'online geld verdienen wereld' begrijpen misschien nog niet zo goed waarom het belangrijk is om continu nieuwe backlinks te verzamelen, maar neem maar van mij aan dat backlinks één van de belangrijkste levensaders zijn van websites. Een website kan niet leven zonder backlinks. Daarom is iedereen naar ze op zoek. Dus - schrijf artikel en verkoop tekstlinks aan webmasters.

Start nu met geld verdienen

Ik heb echt mijn best voor je gedaan om hier een aantal goede geld-verdien methoden te beschrijven en ik hoop dat je er wat mee kunt. Als dat zo is, doe me dan een plezier en link naar dit artikel toe, stuur het door of plaats het op je Hyves - zodat alle nieuwelingen direct een duidelijke uitleg kunnen krijgen van hoe je geld op internet kan verdienen. Onderneem direct actie.

Je hebt geen excuus meer om te wachten of te twijfelen. En wees niet bang om te investeren in trainingsmateriaal. Succes met verdienen!

Links en aanvullende informatie