Geld verdienen op LeerWikinl

Inleiding

Geldverdienen.jpg

Steeds meer Nederlanders ontdekken LeerWiki.nl. Dagelijks registreren zich tientallen nieuwe gebruikers die een kijkje willen nemen achter de schermen. Een deel hiervan is ingelicht door een kennis en stort zich direct op het schrijven.

Anderen kijken eerst nog even rond. Dit deel van de nieuwe gebruikers kent LeerWiki nog niet, zij zijn toevallig op de site gekomen en weten niet precies wat hun te wachten staat. Aan de voorkant valt er namelijk niet zoveel te zien. Aan de achterkant gebeurt het allemaal. Dat is de omgeving waar de LeerWiki-community actief is en je kan kennismaken met haar relaxte sfeer.

Tot welke groep behoort u? Behoort u tot de groep die nog nooit van LeerWiki gehoord heeft? Of behoort u tot de groep die van LeerWiki heeft gehoord van vrienden of kennissen. In dat geval bent u misschien al direct op zoek naar de aanmeld locatie. In het andere geval, leest u dan gerust verder. Graag vertellen wij u meer over LeerWiki.nl en wat het deze speciale (relatief onbekende) site voor u kan betekenen.

Wat is LeerWiki.nl precies

Om het kort samen te vatten. LeerWiki.nl is een online Community waarin het allemaal draait om:

  • het bijspijkeren van uw eigen kennis
  • het verdienen aan de nieuwe kennis die u heeft opgedaan

Dit betekent concreet dat het mogelijk is om geld te verdienen achter je eigen computer. LeerWiki.nl is namelijk altijd toegankelijk via het internet. Als je computer met een internet aansluiting hebt, dan is dat al voldoende. Zelfs als je deze niet hebt (bijvoorbeeld als je op vakantie bent) dan is het mogelijk om aan het werk te gaan. Je dient in dat geval je artikelen pas in op het moment dat je een internetverbinding tot je beschikking hebt.

Voldoe jij hieraan en wil je nu al kijken of je mee kan doen? Klik dan door naar de aanmeldpagina.

Hoe is het nu mogelijk dat je de educatie van jezelf geld kan verdienen? Het is eigenlijk heel simpel want het zit als volgt: "je kan zelf voorstellen dat op het internet geld verdiend wordt met reclame banners". Op LeerWiki.nl worden deze reclame inkomsten gedeeld met de gebruikers. Wanneer jij kennis bijdraagt aan de site, maken bezoekers die op jouw artikelen terecht komen, gebruik van jouw kennis. Daarnaast krijgen zij reclame te zien die te maken heeft met het onderwerp van jouw artikel. Een deel van deze reclame inkomsten gaat naar jou (via bijvoorbeeld je online Google Adsense account).

Hoe meer je je zelf ontwikkelt, hoe slimmer je wordt. Hoe slimmer je wordt, hoe meer je kan bedragen aan de kennis op de site. Met LeerWiki.nl word je dus slimmer en dat terwijl je "dagelijks geld verdient aan reclame inkomsten."

LeerWiki.nl kan daarom een prima manier zijn om naast een bestaande baan, extra inkomsten te verkrijgen.

Google Adsense

LeerWiki.nl is hoofdzakelijk geschikt voor Google Adsense. Met het partner programma van Google worden automatisch gerichte reclameadvertenties weergegeven in een artikel. Op een artikel over bijvoorbeeld mode, zullen vooral mode-gerelateerde advertenties worden weergegeven. Het geld verdienen komt voort uit CPC, ofwel Cost per Click. Elke klik op een reclame in het artikel zal dus geld opleveren (hier zijn strenge voorwaarden aan verbonden, waar de gebruiker zich aan dient te houden, bijvoorbeeld NOOIT zelf klikken!).

Wanneer je maar genoeg bezoekers weet te realiseren op je artikelen, komen de clicks van zelf. Zo kan je elke maand extra geld verdienen zonder dat daar direct een fysieke prestatie tegenover blijft staan. Sommige gebruikers die al in 2007 artikelen hebben geschreven, verdienen hier tot op de dag van vandaag nog steeds aan! Je hebt dus echt lopende inkomsten. Dit zonder inlegkosten.

Waarom LeerWiki?

LeerWiki onderscheidt zich van haar concurrenten op veel manieren. De belangrijkste voordelen zijn:

  • LeerWiki biedt de mogelijkheid 100% van de reclame-inkomsten in de artikelen te realiseren.
  • LeerWiki is een echte community (je kan berichten naar elkaar sturen, het forum gebruiken, vrienden maken, zien wie er jarig is...etc...etc)
  • De sfeer op LeerWiki wordt als zeer ontspannen en prettig ervaren.
  • LeerWiki heeft een sterke focus op zelf-ontwikkeling (wij willen ook echt dat je slimmer wordt!)
  • LeerWiki heeft een ontelbare hoeveelheid functies die continu uitbreiden

LeerWiki biedt de mogelijkheid tot 100% van de reclameinkomsten

Waarmee LeerWiki zich ook sterk onderscheidt van de concurrenten is het reclamepercentage. Deze ligt niet zoals bij veel concurrenten op 50% maar kan oplopen tot 100%. Hoe groter je bijdrage is aan de site, hoe hoger dit percentage zal oplopen. Het voordeel van deze stijging voel je steeds sterker naarmate je meer schrijft: de stijging van het aantal artikelen en de stijging van je bonuspercentage zullen elkaar alleen maar versterken! Het geld verdienen op LeerWiki kent daarom een stijgende lijn; net als het kennisniveau. Hoe meer je leert, hoe slimmer je wordt!

LeerWiki is een echte community

Community.jpg

Draait het bij LeerWiki dan alleen om het geld? Misschien mogen wij jou in dat geval een persoonlijke vraag stellen? Draait bij jou thuis alles om geld?. Waarschijnlijk niet. Bij ons ook niet. Wij zien onszelf liever als een online school dan als werkgever. Wilt u zichzelf dus verder ontwikkelen? Dan is LeerWiki een zeer speelse manier om u hierin te steunen: middels een community.

Op LeerWiki.nl draait het namelijk allemaal om het op een speelse manier bezig zijn met interessante informatie, samen met andere gebruikers. Gebruikers geven elkaar tips en feedback, sturen persoonlijke berichten naar elkaar en geven elkaar veel ondersteuning op het forum. We zijn de nieuwe Hyves van de toekomst: gericht op het slimmer worden terwijl je al geld verdient tijdens je studie.

Wil jij meedoen aan een Community met véél meer inhoud dan Hyves? Meld je dan vlug aan op de Aanmeldpagina.

LeerWiki heeft vele functies

Stats.jpg

LeerWiki heeft vele functies waarmee het zich onderscheidt. Het is opgebouwd uit bonussystemen die ervoor zorgen dat je gedurende je LeerWiki carriere, steeds meer tools en mogelijkheden tot je beschikking krijgt.

Standaardonderdelen als een forum en persoonlijke berichten worden bijgestaan door bezoekersstatistieken per pagina, totaalstatistieken, interesse diagrammen, topartikel statistieken, grootste en laagste steigers (bonusmodule), chat (bonusmodule), backlinksmodules (bonusmodule), geschiedenis beheer/backup artikelen, bezoekersfeedback, moderatorfeedback, wall of fame, ga zo maar door!

In totaal zijn er meer dan 100 functionaliteiten op LeerWiki.nl. Hiermee laten we onze concurrentie ver achter. We zijn ook voortdurend in beweging. LeerWiki verdubbelt elk jaar in haar mogelijkheden. We kennen een sterke groei waarin de Community sterk kan bijdragen. 

LeerWiki heeft een sterke focus op educatie

Educatie.jpg

Een ander speerpunt van LeerWiki is educatie. Niet voor niets zit een vervoeging van het woord leren in de naam van de site. Hoe dit allemaal tot uiting komt? Ratings, feedback, goedkeuringen, noem het maar op. De community, de moderators en de bezoekers helpen je met het schrijven van goede, kwalitatief hoogwaardige artikelen. Met deze aanpak vormen we beginnende schrijvers om tot echte columnisten!

Daarbij krijgen gebruikers tijdens hun LeerWiki carriere ook steeds meer informatie. Informatie over waar je online kennis kan bijspijkeren, informatie over hoe je schijverskunsten verbeterd kunnen worden en informatie over hoe je artikelen meer bezoekers kunnen krijgen. Ben je dus nog een onervaren online schrijver en kan je wel wat persoonlijk begeleiding gebruiken? Vraag maar eens op het forum naar de mogelijkheden. Je zal merken dat er vanuit alle hoeken reacties komen met tips of support.