Google adsense klik fraude

google adsense klik fraude

Veel website eigenaren zijn geband op hun Google AdSense-account ookal hadden ze niets verkeerd gedaan om deze straf te verdienen. Gezien het geld dat ze krijgen van Google AdSense, zouden ze zeker niet geband willen worden.

Gezien het geld dat er word gemaakt met Google-advertenties, is het geen wonder dat ze terug willen krijgen wat hen toebehoord.

Klikfraude is de handeling van het klikken op advertenties voor het doel van het kost de sponsor geld. Veel mensen web-site-eigenaren zijn alert van deze fraude en delen hetzelfde gevoel dat dit het grootste probleem is waar Adsense mee wordt geconfronteerd.

Hoe voorkom je betrokken te raken bij deze fraude

De meerderheid van de web hosts bieden toegang tot logs. Zodra deze u wordt aangeboden, is het belangrijk dat u het ook overhandigen aan Google. Dit laat hen toe om te zoeken naar verdachte activiteiten op uw website. Problemen als deze zijn zeer ernstig, en deze logs aan hen geven is om te zeggen dat je ze wilt helpen.

Het kan ook helpen als u een klik monitoring software installeert. Als u dit nog niet hebt, dan moet u dit eens proberen. Er is ongetwijfeld geen belangrijke factor waarom je deze software niet zou installeren. Deze software (script) is meestal gratis.

Zoals gewoonlijk, moet alle informatie die je hebt ontvangen ook gegeven worden aan Google. Dan toon je Google dat je ook vechten tegen klik fraude. En toon je hen ook dat je er op geen enkele wijze deel van uit maakt.

Bestudeer uw server logs en ​​kijk voor alle activiteiten die verdacht lijken. Rapporteer iets dat je vreemd vind , ookal is het maar iets heel klein.

U kan misschien overwegen om uw advertenties uit te schakelen, voor uw eigen IP-adres en de lokale geografische gebieden. Dit zal inderdaad ongelukken voorkomen en dan zullen er geen Google vergissing gebeuren. U kunt dit doen door middel van een htaccess bestand. Hierdoor wordt voorkomen dat Google twijfelt dat u klikt op uw eigen advertenties. Omdat je niet kan klikken op je eigen advertenties zal google je nooit kunnen bannen.

Houd uw Google AdSense-off op pop-ups en pop-unders

Uw advertentie mag niet worden weergegeven op sites die illegale activiteiten promoten of manipulatie van de wettelijke rechten van andere mensen of bedrijven. Als u denkt dat u deze regel overtreed, verwijderen dan onmiddellijk de inhoud of de AdSense van de webpagina.

Wees eerlijk

Bespreek met Google over de momenten waarop je zou kunnen hebben geklikt op uw eigen advertenties, ookal was het per ongeluk of opzettelijk. Of op de momenten dat je iets hebt dat tegen de Algemene Voorwaarden van Google ingaat. Wees eerlijk over alles wat u zou kunnen hebben gedaan dat verkeerd is. Het is veel beter dat je het Google verteld inplaats ze er zelf achter komen. Anders kan dit betekenen tot account verlies. Je zou toch ook niet willen dat je account definitief beëindigd word na al je hard werk.

conclusie

Wees altijd eerlijk! Wees ook altijd op je hoede! Heb je een probleem praat er dan over met google en kom samen tot een oplossing.