Google Adsense Account in de wacht: Neem aktie

Het kan zijn dat uw betalingen momenteel worden ingehouden. Er is dan een actie nodig om de betaling vrij te geven. Misschien heb je dat al een keer meegemaakt of misschien nog niet. Wanneer je nieuw bent bij Google Adsense, dan zal het roze gedeelte op een gegeven moment naar voren komen.

Waar moet je opletten bij Google Adsense

Je bent nieuw en enthousiast begonnen met het schrijven van artikelen om via reclame inkomsten geld te verdienen. Je hebt je aangemeld bij Google Adsense, een artikel en\ of blog gemaakt en de advertenties beginnen te verschijnen. Te gek denk je. De opbrengt druppelt, cent voor cent, binnen en hoewel het niet veel is voel je je al trots omdat andere mensen lezen wat jij schrijft.

Bouwt niets op

Op een dag merk je er je account geen geld meer opbouwt. Je besluit het zo te laten, want je wilt er niet door geobsedeerd worden. Wellicht laat je het zelfs een aantal weken staan. Wanneer je weer inlogt zie je een kleine roze melding dat aangeeft dat uw account in de wacht staat. Je weet dat je niets verkeerds heb gedaan en wil het zo laten. Mijn advies laat het niet zo staan!Deze mededeling (in het roze) houdt je inkomsten tegen totdat je de actie afrondt. Dit kan tot 3 weken duren om het volledig te voltooien. Hierdoor vertraagt je inkomstenstoom, je ontvangt geen inkomsten tijdens deze periode. Dit betekent dat elke klik die gemaakt wordt op de advertenties bij jouw artikelen, komt niet bij jouw account.

De melding die je ziet staan is;

Uw betalingen worden momenteel tegen gehouden. Er is een actie vereist om de inhouding op te heffen. Meer details.

Bekijk de melding en je ziet zelf al dat een actie vereist is. Neem deze aktie!

 

Hoe de actie te voltooien.

Wanneer je dit bericht leest, denk je dat je niets hoeft te doen. Het duurt immers nog een lange tijd voordat je bij de betalingsdrempel bent. Hou jezelf niet voor de gek! Wanneer je geen actie neemt, zult u eeuwig moeten wacht voor de betaling. Er is geen sprake van verdere toenamen, zonder actie te ondernemen. Al die fijne klik inkomsten gaan rechtstreek naar Google Adsense. Voor jezelf zijn de klikken waardeloos, maar voor Google Adsense goud. Hoe langer je het zo laat staan, hoe langer het zal duren dat je niet of nauwelijks wat verdient.

Actie afmaken

Maak die actie dus af! Klik op de link ‘Meer informatie’. Dit brengt je naar een reeks verificatie acties. Aangezien het hele proces ongeveerd drie weken duurt is het belangrijk voor jezelf dat je het zo snel mogelijk doet. Tijdens de verificatieproces genereert Google Adsensee inkomsten voor zichzelf en jij verdient nog steeds niets of nauwelijks.

 

  • Je zal je details online moeten verifiëren, misschien moet je ook nog belastinggegevens invoeren, hoe je betaald wil krijgen en ervoor zorgen of je adres gegevens in orde zijn.
  • Als je ervoor kiest dat Google Adsense geld overmaakt naar je bankrekening, dan moet je eerst wachten voor een aanbetaling van Google Adsense. Ze storten een paar centen op je rekening, vervolgens log je in bij je Google Adsense account en voert het bedrag in wat ze gestort hebben. Dit noemt men de verificatie van middelen.
  • Ook wordt een verificatiecode verstuurd via de post, die gebeurd nooit via de mail.
 

Nadat je alles hebt gecontroleerd en alle acties heeft uitgevoerd, zal Adsense terug keren.

 

Na het afronden van de acties zal Google Adsense er aan werken om uw inkomsten bij u te laten komen en komt het niet meer bij Google Adsense.

Onthoudt dus wanneer je de melding naar voren ziet komen, neem actie!

Lees ook

Google Startpagina

Hoge CPC zoekwoorden vinden met Google Adwords

Kenmerken van een zoekmachine