Wat is EuroClix

Alles over EuroClix

EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera.

Je kunt bij EuroClix op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Zo kan je ervoor kiezen om:

 1. Wel/niet commerciële mail te ontvangen en daarmee punten(Clix) sparen
 2. Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen bij de circa 1500 partners en daarmee punten (Clix) te sparen.
 3. Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek
 4. Wel/niet de gratis EuroClix mastercard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard.

Afhankelijk van het profiel dat je kiest, benadert EuroClix je vaak, soms of helemaal niet met email.

Clix Verdienen

Je kunt op verschillende manieren Clix (punten) verdienen.

Emails ontvangen Je verdient Clix met het lezen van emails (door er op te klikken). Je verdient nog eens extra Clix voor het deelnemen aan de actie die we in de email promoten. Het aantal Clix dat je kunt verdienen varieert.

Partners op EuroClix website Je kunt Clix verdienen bij de meer dan 1.000 partners op de EuroClix website. Er zijn acties waarbij je Clix verdient met een gratis deelname of aanvraag. Of je verdient Clix met een proefabonnement. Ook zijn er veel partners waarbij je Clix verdient door bij hen online aankopen te doen.

Gebruik van de Euroclix MasterCard Je kunt de EuroClix MasterCard aanvragen op de EuroClix website. Je verdient daarmee direct Clix. En voor iedere aankoop die je via deze MasterCard doet, verdien je nog eens 4 Clix per 10 euro.

Leden aanbrengen Verdien 150 Clix per aangebracht lid. Stuur een mail naar jouw vriend(in) met daarin een unieke EuroClix link die wij jou geven. Word jouw vriend(in) via deze link lid van EuroClix, dan ontvang jij 150 Clix.

Clix Inwisselen

Het spaarprogramma van EuroClix werkt heel simpel. Hoe meer Clix je spaart, hoe meer deze waard worden. Je kunt je verdiende Clix als volgt op de EuroClix site inwisselen:

Saldo Bedrag (€)

 1. 000 10,00
 2. 000 25,00
 3. 000 37,50
 4. 000 50,00
 5. 000 70,00
 6. 000 84,00
 7. 000 98,00
 8. 000 112,00
 9. 000 126,00

10.000 150,00 20.000 325,00 30.000 487,50 40.000 650,00 50.000 850,00 100.000 1.700,00

EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera.

Op het moment dat je opdracht geeft je Clix te verzilveren, vraagt EuroClix naar je gegevens om de betaling uit te voeren. Er wordt dan gevraagd naar je naam, adres en bank- of girorekeningnummer. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de betalingsopdracht. EuroClix zal binnen 10 werkdagen de opdracht geven om de euro's over te boeken naar het door jou opgegeven bank- of girorekeningnummer.

Saldo Raadplegen

Op de EuroClix website kun je 24 uur per dag je saldo raadplegen. Bezoek daarvoor de pagina saldo raadplegen. Je kunt kiezen uit transacties in een bepaalde periode. Vervolgens krijg je een overzicht van het aantal verdiende Clix. Je Clix kunnen verschillende statussen hebben:

Gereserveerde Clix Op het moment dat je via de EuroClix-website of via onze emails een bezoek brengt aan de website van één van onze adverteerders worden hier alvast je Clix geregistreerd. Deze Clix worden binnen enkele weken beschikbaar gesteld als je daadwerkelijk van de actie gebruik hebt gemaakt. Als je op de site van de adverteerder besloten hebt geen gebruik te maken van de actie, komen deze Clix vanzelf binnen enkele weken te vervallen. Gereserveerde Clix komen vanzelf te vervallen als je niets koopt of je niet inschrijft bij de adverteerder.

Beschikbare Clix Deze Clix heb je verdiend met het bezoeken van websites, het uitproberen en/of kopen van producten en het werven van nieuwe leden voor EuroClix. Dit zijn dan ook de Clix die je kunt inwisselen (mits je minimaal 1.000 beschikbare Clix hebt!).