Geld verdienen met Clickbank

Wat is Clickbank en hoe werkt het

Clickbank.com. Een prachtig affiliate netwerk. U verdient geld als uw website bezoekers of leden van uw mailinglijst een software of ebook product downloaden via uw hoplink (affiliate link).

Clickbank is een affiliate netwerk waar merchants digitale producten ter promotie aanbieden, zoals digitale boeken (e-books), audio cursussen, software, handleidingen en veel meer.

Bezoekers doorsturen naar pagina's met gratis producten kan ook veel geld opleveren doordat een groep mensen alsnog betaalde back-end producten of one-time offers kopen.

Iedere internetgebruiker kan geld verdienen als affiliate met het promoten van producten via Clickbank. Overal is er informatie te vinden over hoe Clickbank werkt. Ook in dit artikel leest u een hoop over dit Amerikaanse affiliate programma.

Dus, wilt u eboeks promoten en geld verdienen per verkoop, dan is Clickbank de place to be want op de Clickbank website kunt u zich aanmelden voor een gratis affiliate account en vervolgens verschillende Engelstalige health/fitness/money-related/business/car/food/tv etc. etc. producten gaan promoten. Let op de producten met een hoge gravity. Dat zijn de producten die het best verkopen.

Voor iedere bestelling die via uw www hoplink wordt geplaatst, verdient u geld. Het is wel van groot belang om gerichte bezoekers door te sturen die interesse hebben in het product dat u promoot. Zomaar allerlei bezoekers doorsturen heeft geen zin, want het zijn de geïnteresseerde prospects die de meeste conversies opleveren. Hou dat in gedachte.

Makkelijk meerdere producten promoten via Clickbank mall (CB mall)

Er is een methode om tegelijkertijd meer producten te promoten met minder inspanningen, terwijl u dat toch meer geld gaat opleveren als affiliate van Click bank.

Het programma waarmee u meerdere producten op hetzelfde moment kunt promoten heet CB mall. Met CB mall kunt u een heleboel producten uit de marketplace van Clickbank promoten met 1 simpele affiliate URL. CB mall is een soort online shopping mall waar bezoekers een overzicht wordt getoond van actuele digitale producten. Werkt prima. Erg handig. Promoot alle producten in 1 keer i.p.v. elk product apart zonder dat het u extra moeite kost + de bezoeker heeft meer keus!

U zorgt voor de gerichte bezoekers en de klanten zorgen voor commissies. Echt, het enige wat u moet doen is het promoten van CB mall en zorgen voor veel bezoekers.

Met CB mall promoot u duizenden Clickbank producten met 1 simpele url. U kunt zelfs een search-engine met een link naar de mall op uw eigen website plaatsen. Dus verhoog de inkomsten van uw site!

Het gemak van CB mall

CBmall heeft de allerbeste producten in de Clickbank Marketplace verzameld en georganiseerd in een makkelijk te navigeren, automatisch, online winkelcentrum. Klik hier om op 15 verschillende manieren geld te verdienen met CB mall

Maar dit is het mooiste: Zodra u een CBmall winkeleigenaar wordt, krijgt u een speciale URL (een link) die uw Clickbank-ID (hoplink) bevat. Wanneer u een persoon naar de mall stuurt, verdient u een commissie op de producten die ze kopen. De CBmall database zet uw Clickbank affiliate link geheel automatisch achter elk product uit het winkelcentrum. Met het promoten van 1 simpele URL heeft u de kans om geld te verdienen met duizenden bestsellers uit de Clickbank Marketplace.

Voordelen van CB mall:

  • Geen onderhoud
  • Geen HTML
  • Geen hosting
  • Geen support problemen
  • Geen copywriting

... gewoon promoten!

Stuur gewoon traffic naar de mall en raap als het ware de cheques bij mekaar. Clickbank mall doet de rest. Denk daar eens over na!

Het zou u weken of maanden kosten om een website op te zetten zoals deze.

Nu kunt u direct geld verdienen door simpelweg bezoekers door te sturen. Belangrijk: U verdient 100 procent commissie op de producten. CBmall neemt hier geen enkel aandeel uit weg. Er zijn ook geen maandelijkse kosten.

CB mall is nu nog gratis!

Voor een beperkte tijd is de CB mall helemaal gratis. Geld verdienen zonder investering, dus houd uw portemonnee maar dicht en verdien vanaf vandaag gewoon veel meer geld met het Clickbank affiliate programma.

Open nu gratis een online winkel op CB-mall en begin vandaag nog met geld verdienen via internet. Zoals aangegeven, u hoeft niet te investeren!

Clickbank winkelcentrum

  • CB-mall is een winkelcentrum waar klanten ebooks en software kunnen bestellen.
  • De producten in CBmall zijn Engelstalig.
  • CB-mall promoten als affiliate is een goede manier om geld te verdienen via internet.
  • CB-mall is helemaal gratis.
  • Onderneem actie. Laat deze geld-verdien mogelijkheid niet aan uw neus voorbij gaan!

Probeer CB mall nu uit, registreren is gratis! Pak nu een gratis Clickbank mall

Hoe affiliate website maken?

Het is niet makkelijk om een affiliate website te starten. Een affiliate website is een pagina waar u uw clickbank product op promoot. U behaalt namelijk betere conversies als u bezoekers eerst via uw eigen website informeert voordat u ze direct doorstuurt.

Eerst moet u leren hoe u HTML onder de knie kan krijgen en daarna moet u ook nog uitvinden hoe u traffic naar uw website kunt doorsturen. Geld verdienen als affiliate is een fantastische manier om uw persoonlijke inkomen te verhogen, maar u heeft er de juiste kennis voor nodig. Webs.com is een service waar u snel en makkelijk een internetpagina kunt maken om uw Clickbank product te promoten. Geen webdesign kennis vereist. Maak gebruik van Clickbank Mall als u zelf geen website wilt bouwen.

Binnengekomen vragen

Vraag ontvangen op 11-08-2009:

V: Moet ik in Kamer van Koophandel ingeschreven staan? A: Nee, voor bijverdiensten op internet hoeft u zich niet in te schrijven de de Kamer van Koophandel. Als u echter een echt product gaat verkopen en echt serieuze winst gaat maken, dan is inschrijving bij de Kamer van Koophandel natuurlijk wel verplicht. Dit is dus alleen noodzakelijk als de bezigheden echt bedrijfsmatig worden uitgevoerd. (eigen website, eigen product, omzet etc.)

Meer vragen zijn natuurlijk welkom!


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden