Verdien Geld Met Paypro!

Wat is Paypro?

Paypro is een systeem waar internet ondernemers hun producten kunnen plaatsen waardoor affiliates de producten weer kunnen promoten. Het is een soort winkelcentrum wat gunstig is voor 2 partijen. Paypro kan je ook alleen als betaalsysteem gebruiken.

Geld verdienen als affiliate

Als je ingelogd bent op de site van paypro dan zie je links onderaan “winkelcentrum” staan. Deze winkelcentrum bestaat uit verschillende categorieën. De rubrieken staan weer helemaal vol met ebooks. Die je kan gaan promoten.

  • Ga naar Paypro.nl ( Klik op Paypro )
  • Klik op de link Inloggen links in het menu.
  • Het inlogformulier van PayPro verschijnt. Vul je e-mail adres en wachtwoord in. Klik vervolgens op Inloggen.
  • Klik nu op winkelcentrum.

Je ziet dat er per rubriek verschillende ebooks staan. Alle ebooks die op paypro staan hebben een unieke link. Deze link is van jou en kan je gaan promoten. Als er iemand op deze link klikt en koopt werkelijk het ebook dan krijg jij commissie.

Hyves

Via hyves kan je ook de producten van paypro promoten. Dit kan je doen door bij tips je Paypro link achter te laten, of als je een eigen hyve beheert kan je een grote groepsbericht opstellen met een aantal paypro links erin.

Maar je kan eventueel ook gewoon 1 mail verzenden naar al je vrienden. Wie weet zit er wel wat leuks voor hen bij waar ze wat aan hebben.

Om een tip te plaatsen op je hyves moet je jezelf even aanmelden op je eigen hyves. Als je dat gedaan hebt zie je de volgende onderwerpen: overzicht,profiel,vrienden,foto’s,blog,tips enzovoorts.

Klik nu op tips. Als je nog geen tips hebt staat er in het midden “username heeft nog geen tips”. Rechts staat plaats een nieuwe tip, klik daar op. Bij type kan je de categorie kiezen waar je onderwerp over gaat. Gaat je promotielink dus bijvoorbeeld over zwemmen kies dan voor sport.

Als je de naam hebt ingevuld mag je een oordeel invullen. Nu heb je dus de kans om je product goed te presenteren. Vul allemaal positieve dingen over het product in en druk daarna op verstuur.

Je hebt nu een eigen tip op je site toegevoegd.

Links