Goede of slechte ervaring met Strato Webhosting

Ervaring met de webhosting van Strato?

Yes, daar heb ik goede ervaringen mee. Blijf even verder lezen om te lezen over mijn ervaringen met de hosting van Strato.

Ik heb goede ervaringen met de webhostingdienst van Strato. Ik zal voor lange tijd klant blijven bij Strato. Ze zijn goedkoop, betrouwbaar en bieden simpele webhostingpakketten aan. Supergoedkoop en zonder gedoe. Duidelijk en overzichtelijk.   Elke klant krijgt  zowiezo de volgende gratis producten bij zijn bestelling, te weten:

  1. Adobe Photoshop Elements: Een programma waarmee je je foto's kan bewerken.
  2. Adobe Go-Live: Een programma waarmee je je website vorm kan geven met CSS.
  3. Namo Webeditor: Compleet programma om websites mee te bouwen, bewerken, beheren en meer.
  4. Foto's op CD: Programma om je foto's op een CD mee te zetten.
  5. Photo en Ghrapic Designer: Zal ook vast een mooi programma zijn.

Dus dat is alvast mooi meegenomen. Kies voor al deze mooie gratis software. Het is gratis bij de bestelling van een webhostingpakket, dus waarom niet. En als je er niets mee kan geef je de software toch gewoon cadeau aan een kennis?

Domeinnamen bij Strato

WebsiteDomains worden direct geregistreerd bij Strato en binnen enkele uren (dezelfde dag) ontvang je een mailtje in je mailbox waarin staat dat je domeinnaam is geregistreerd en bereikbaar is op het internet. Je kan kiezen voor een punt nl, punt com, punt net of punt be domeinnaam. Kosten een paar cent paar maand en uit mijn eigen ervaring blijkt dat ze vaak binnen 4 uur al volledig te gebruiken zijn.

Indien gewenst, kan je in het controlepaneel natuurlijk de gewenste instellingen aanpassen, zoals doorverwijzen naar ander webadres (forwarding). Gaat heel makkelijk.

De hosting bij Strato

Strato heeft altijd interessante aanbiedingen lopen. Daarmee zijn ze één van de goedkoopste webhosters op het internet. Momenteel kost een hostingpakket slechts 1 euro voor de eerste 3 maanden. 3 maanden voor 1 euro dus. Met een hostingpakket bij Strato krijg je natuurlijk e-mailadressen die je zelf in het controlepaneel kan aanmaken, voldoende webruimte en dataverkeer (kies het pakket dat aan je wensen voldoet), een handige kleine sitebuilder waarmee je je eigen website kan maken zonder kennis, een eigen blog, gratis tegoed voor Google AdWords (=adverteren op google) 50 euro en nog veel meer andere diensten. Zit allemaal al bij je hostingpakket.

Gratis domeinnaam bij een Basicweb of Powerweb

Ik heb gekozen voor een Basicweb en Powerweb pakket. Daarnaast ontving ik 1 gratis domeinnaam per pakket (gratis domeinnaam, dus je bespaart direct  2 x 7=15 euro). Wat nou het mooie is, is dat je met 1 webhosting pakket meerdere websites kan hosten. Bij veel webhosting bedrijven moet je voor elke website een apart hostingpakket bestellen. Strato biedt de mogelijkheid om je webruimte ten volle te benutten. Je kan zoveel websites en domeinen hosten onder één pakket als je zelf wilt. Dit handigheidje bespaart je zowiezo al enkele tientjes per jaar als je van plan bent om meerdere websites te starten. Mijn ervaringen met de Strato hostingpakketten zijn goed!

Webshops

Als je je eigen webwinkel wilt starten dan kan je ook bij Strato terecht. Strato biedt verschillende webshop pakketten aan. Een eigen webwinkel beginnen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Goede support

Stel je vraag per e-mail en ontvang binnen 24 uur een duidelijk antwoord. Strato hecht veel waarde aan goede klantensupport en dat is ook belangrijk want als je niet weet wat je moet doen dan wil je het liefst zo snel mogelijk antwoord! Webhoster Strato heeft ook een gratis 0800 nummer ter beschikking en tegenwoordig zelfs een live-chat programma (live chatten met support specialisten)

Geen downtime

Sinds ik klant ben van Strato (anderhalf jaar ongeveer), heb ik nog nooit met downtime te maken gehad. Downtime is de tijd dat je website niet bereikbaar is door storing op de server. Kan vervelend zijn als dat gebeurt. Hoef je je bij Strato geen zorgen om te maken. Ik heb nog geen downtime gehad.

 

Host je website bij Strato

Ik ben een echte fan van Strato en ik raad dan ook iedereen die een website wilt maken of op zoek is naar een domeinnaam, webhosting of webwinkel aan om klant te worden van Strato.

  • Ze zijn goedkoop.

* Bouw makkelijk je eigen website.* Koop goedkope domeinnamen of webhosting.* Domeinname of webhosting binnen een paar uur beschikbaar!

  • Geen downtime.
  • Klik op deze link, bestel je favoriete hostingpakket en geniet van alle voordelen die Strato te bieden heeft.
  • Niet tevreden is binnen 30 dagen je geld terug (garantie van Strato)

Tot zover mijn ervaringen met Strato.

Vragen over de ervaringen met Strato, support of webhosting?

Vragen, hulp nodig, tips nodig, opmerkingen, feedback? Vul het in via onderstaand reageerveld!