Ben je op zoek naar kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Dan moet je deze webshop met enige regelmaat bezoeken: Kortingisleuk heet ie. Hier vind je online en gratis kortingsbonnen. Of om in de taal van internet te blijven: e-coupons. Soms is er ook sprake van ‘teruggeef acties’. Het systeem is eenvoudig: je print de kortingsbonnen uit en levert ze in bij de betrokken winkel. Niets nieuws op het eerste zicht maar toch is het concept van deze webshop anders. Geen zegeltjes plakken om korting te krijgen, gewoon inleveren aan de kassa…
 

Korting is leuk: printscreen

De homepage is kleurrijk maar overzichtelijk. Je kunt op 2 manieren aan je zoektocht beginnen: ofwel overloop je alle kortingsbonnen (op dit ogenblik 6 pagina’s) of je snuffelt per winkel… Zie de groene boog rechtsboven. Wil je weten waar de dichtst bijzijnde winkel is: er is een zoekbutton.

Hoe werkt het?

Link naar de webshop: zie onderaan dit artikel. Kies de kortingsbonnen van jouw interesse, klik op het winkelwagentje en als je uitgeshopt bent, print je je verzameling uit. Zorg dat je ze bij hebt als je gaat winkelen en lever ze gewoon in bij de kassa! Elke week is er vers aanbod.

Welke winkels werken mee?

Alhoewel nog een jonge webshop kun je in het algemeen zeggen dat een groot gebied van de dagelijkse consumentenbehoeften zijn afgedekt: supermarkten, drogisterijen, eten en drinken, lectuur en huisdieren. Op dit ogenblik worden de kortingen aangeboden door 7 winkels Op termijn zullen daar nog wel aanbieders bij komen. Een samenvatting zoals te lezen op de site:

Deka (supermarkt): werkt met kortingpercentages (30, 40 en 50%) en acties (2 voor 3 €);

Dobey (dierenspeciaalzaak): 30% en 10 € korting;

La Place: nog geen aanbiedingen gevonden. Zijn pas enkele dagen bij de club!

Bruna: kortingbedragen in euro’s en percentages;

BoerenBond Welkoop: gevarieerd aanbod;

DA' (schoonheid en gezondheid): een voorbeeld: Huggies babydoekjes nu 35% korting! DA verspreidt zelf ook een eigen folder en stuurt een nieuwsbrief aan haar klanten.

New York Pizza: lava cakes en pizza’s…

Conclusie

Het aanbod is vandaag nog niet massaal. Deze webshop staat ook nog maar in de kinderschoenen. Of het wat wordt, zal de toekomst bewijzen. De procedure met het printen, maakt het een beetje omslachtig als je niet altijd een printer aan je computer gekoppeld hebt. Ook de geldigheid van je prints is ook nog de vraag… is dat één week? Is dat verschillend per aanbiedende winkel? Voor de aanbieders is het natuurlijk zaak om extra klanten te lokken die anders niet naar hun winkel komen… dus hoe korter in tijd de aanbieding duurt, hoe interessanter voor hen! Ik heb dus een beetje mijn twijfels over de gebruiksvriendelijkheid van dit concept maar wens de bedenkers ervan veel succes!

Korting is leuk