Autoverzekering voor vrouwen

Inleiding

De mannen kunnen het zich waarschijnlijk niet voorstellen, maar uit onderzoek is gebleken dat vrouwen toch echt beter autorijden dan mannen! Mannen hebben meer aanleg om auto te rijden plus ze hebben meestal meer ervaring, maar ze rijden ook agressiever en nemen meer risico's dan een vrouwelijke bestuurder. Om die redenen veroorzaken mannen vaker (grotere) ongelukken dan vrouwen. Vrouwen hebben vooral kleine ongelukken met alleen wat blikschade, maar dit kan ook te wijten zijn aan het feit dat vrouwen meer in een woongebied rijden. Maar over het algemeen kan je zeggen dat vrouwen netjes en beheerst rijden. Ze houden zich beter aan de verkeersregels dan mannen en dat maakt dat vrouwen beter autorijden dan mannen.

Autoverzekering voor vrouwen

Om vrouwen te belonen voor hun goede rijstijl, is er zelfs een speciale autoverzekering voor vrouwen. Omdat vrouwen minder schade rijden, zijn ze goedkoper voor een verzekeraar. Ze hoeven minder geld uit te keren en dat vinden verzekeraars natuurlijk altijd fijn. Een groot ongeluk waarbij de auto total-loss is, kost tenslotte meer dan wat blikschade. Om die reden is er een autoverzekering voor vrouwen. Er zijn veel autoverzekeringen, maar vrouwen kunnen bij deze autoverzekering goedkoper uit zijn dan bij een andere autoverzekering. Wat wil je allemaal weten over de autoverzekering voor vrouwen?

Zij Rijdt Beter

Zij rijdt Beter is de autoverzekering voor vrouwen. Je kan op de site heel makkelijk je premie berekenen. In de meeste gevallen zal je zien dat je bij deze autoverzekering goedkoper uit bent dan bij een andere verzekering. Je kan je auto op verschillende manieren verzekeren zoals:

 • WA
 • WA plus
 • All risk

Maar deze autoverzekering voor vrouwen biedt nog meer voordelen. Een goedkope premie is altijd mooi meegenomen, maar het is ook belangrijk dat je goed verzekerd bent. Je zit er tenslotte niet op te wachten dat als je een keer een aanrijding hebt, dat je autoverzekering moeilijk doet of dat je nog veel moet betalen. Welke voordelen heeft Zij Rijdt Beter nog meer?

 • Hoge no-claim korting
 • De schadevrije jaren die je hebt opgebouwd bij je vorige verzekering, kan je gewoon meenemen naar deze autoverzekering.
 • Er is geen eigen risico. Let hierbij wel op dat je je auto laat repareren bij een Schadegarant-reparateur.
 • Accessoires tot 1000 euro zijn gratis meeverzekerd.
 • Je hebt geen poliskosten.
 • Je kan gewoon per maand betalen zonder extra kosten.
 • 24-uurs Hulpservice in Nederland. Wanneer je auto beschadigd is, dan zorgt de verzekering ervoor dat jij, je inzittenden en je auto op een door jou te bepalen adres komen.
 • 24-uurs Hulpservice in het buitenland. Wanneer je auto beschadigd is, worden de sleepkosten naar de garage vergoed. Wanneer je auto echt niet meer gemaakt kan worden, dan wordt de auto op kosten van de verzekeraar naar huis vervoerd. De kosten die je zelf moet maken om thuis te komen worden ook vergoed.

Conclusie

Het blijft natuurlijk een mooi verhaal: een autoverzekering voor vrouwen. Maar als man kan je ook gewoon deze autoverzekering afsluiten, als je tenminste als man een verzekering wilt afsluiten met de naam Zij Rijdt Beter. Feit blijft dat deze autoverzekering één van de goedkoopste is. Dit is natuurlijk niet alleen te danken aan het feit dat vrouwen beter autorijden dan mannen en daardoor minder (grote) schade rijden. Deze autoverzekering kan ook goedkoop blijven doordat je deze online kan afsluiten. Je kan alles zelf heel makkelijk online regelen en daardoor kan de premie laag worden gehouden. Meer weten over de autoverzekering voor vrouwen?

Autoverzekering voor vrouwen