Autoverzekering met cadeau

Inleiding

Autoverzekeringen zijn een hot item. Er zijn veel aanbieders waar je een autoverzekering kunt afsluiten. Er zijn verschillende sites waar je gemakkelijk kunt vergelijken om uit te zoeken wat de goedkoopste autoverzekering is. Maar niet iedereen vertrouwt dit en het is mogelijk dat er maar een minimaal prijsverschil is. Misschien laat je je liever verleiden door een mooi cadeau! Bij welke autoverzekering krijg je een cadeau?

Autoverzekering met cadeau

Je wordt gelijk beloond als je kiest voor een autoverzekering met cadeau. Je krijg het cadeau thuisgestuurd als je de autoverzekering hebt afgesloten.

FBTO autoverzekering

Bij FBTO kun je verschillende verzekeringen afsluiten, waaronder de autoverzekering. Het grote voordeel van FBTO is dat je verschillende modules kunt afsluiten welke precies bij jouw auto en persoonlijke situatie passen. Deze kun je het hele jaar door aan en uit zetten zodat je niet teveel betaalt. Maar de autoverzekering van FBTO heeft nog meer voordelen. Zo krijg je als klant een gratis APK keuring en verschillende kortingen voor onderhoud en parkeren.

  • Gratis APK keuring plus korting

Autoverzekering afsluiten bij FBTO

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea is een grote en betrouwbare verzekeraar. Veel consumenten vinden een goede naam bij een verzekeraar belangrijk. Een goede service is namelijk erg belangrijk als je je verzekeraar nodig hebt. De autoverzekering van Centraal Beheer Achmea heeft verschillende pluspunten zoals de keuze uit wel of geen eigen risico en accessoires zijn gratis meeverzekerd. Wanneer je nu een autoverzekering met Centraal Beheer Achmea afsluit krijg je 25 euro retour!

  • 25 euro retour

Autoverzekering afsluiten bij Centraal Beheer Achmea

InShared

InSharen is een online autoverzekering, dit houdt in dat je zoveel mogelijk online regelt. Hier staat wel een scherpe premie tegenover. Maar InShared biedt nog meer. Zo krijg je bij InShared beloningspunten. Deze krijg je al als je alleen premie betaalt, maar ook als je preventieve maatregelen treft. Wanneer je een jaar geen schade maakt, krijg je deze beloningspunten aan het eind van het jaar uitgekeerd. Deze beloning kan oplopen tot een maand premie!

  • Beloningspunten

Autoverzekering afsluiten bij InShared

ANWB autoverzekering

De ANWB staat vooral bekend om zijn wegenwachtservice, maar je kunt ook een autoverzekering afsluiten. De autoverzekering van de ANWB is zeer voordelig. Uit verschillende testen komt de ANWB autoverzekering als goedkoopste uit de bus. Wanneer je nu een autoverzekering bij de ANWB afsluit maak je kans op een set winterbanden. Winterbanden zijn niet goedkoop dus het leuk zijn als je zou winnen!

  • Kans op een set autobanden

Autoverzekering afsluiten bij de ANWB

 

Conclusie

Bij verschillende autoverzekeringen krijg je een cadeau. Een cadeau klinkt hartstikke leuk, maar bedenk wel van tevoren of je wat aan het cadeau hebt. Lees altijd goed de voorwaarden na. Bij sommige aanbieders krijg je alleen een cadeau als je een All risk verzekering afsluit. Kijk ook naar de autoverzekering zelf. Wat is bijvoorbeeld de premie en je dekking? Op die manier voorkom je dat je teleurgesteld raakt!