Uitvaartverzekeringen vergelijken

Uitvaartverzekeringen zijn er in allerlei vormen. Alle uitvaartverzekeringen hebben tot doel de kosten van de uitvaart te dekken. Hieronder staan de belangrijkste vormen van uitvaart verzekeringen op een rij. De prijzen variëren sterk per maatschappij. De aanbieders van uitvaart verzekeringen doen er alles aan om de prijs zo ondoorzichtig mogelijk te maken, zodat vergelijken moeilijk is voor een leek. Hieronder staat het overzicht van mijn persoonlijke bevindingen bij de zoektocht naar een geschikte uitvaart verzekering voor mijzelf. Ik wil mijn familie en andere nabestaanden immers niet opzadelen met de kosten van mijn uitvaart.

Begrafenis en uitvaart

Bij een traditionele begrafenis is er veel tijd om afscheid te nemen van de overledene. Uiteindelijk wordt de kist gesloten en wordt de kist naar buiten gedragen. Daar vindt de overledene zijn laatste rustplaats. Een mooie begrafenis kosten veel geld. Denk daarbij aan een mooie grafkist, mooie bloemen en voldoende auto's om alle aanwezigen te vervoeren. De plek op de begraafplaats kost ook jaarlijks onderhoud.

Crematie en uitvaart

De plechtigheid bij een crematie verloopt heel anders dan bij een begrafenis. op een bepaald 'verdwijnt' de kist achter een gordijn. En dan is er koffie.

De natura uitvaartverzekering

Eén van de bekendste uitvaartverzekeringen is de Natura Verzekering. Bij deze verzekering keert de uitvaart maatschappij geen geld uit, maar de vooraf afgesproken producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan de kist, de crematie, de mensen die de grafkist dragen en de rouwkaarten. Bij de natura verzekering verzorgt de verzekeraar de begrafenis of crematie.

Kosten uitvaartverzekering

Een andere uitvaartverzekering is de kosten-verzekering. Bij deze verzekering wordt het vooraf afgesproken bedrag uitgekeerd om de kosten van de begrafenis of crematie te dekken.

Bereken zelf de kosten vooraf.

Natura kosten uitvaartverzekering

Dan is er nog de natura-kosten-verzekering. Hierbij regelt de verzekeraar geen diensten, maar vergoedt ze wel. Laat vrijblijvend vooraf een offerte maken. U kan ook vrijblijvend folders en http://www.goedkoopdrukkenenverspreiden.nl/nl/flyers@@flyers opvragen bij elke uitvaartverzekeraar.

Deposito uitvaartverzekering

Bij de deposito uitvaartverzekering spaar je voor de uitvaart.

Tips begrafenis en crematie

Zoals reeds genoemd doen de aanbieders van uitvaart verzekeringen er werkelijk alles aan om de prijs van de uitvaart verzekering zo ondoorzichtig mogelijk te maken. De uitvaartverzekeringen onderling vergelijken is dus lastig. De prijs per maand lijkt vaak laag, maar kan door de jaren heen aardig oplopen. Mensen die goed zijn in geld sparen hebben een uitvaartverzekering wellicht helemaal niet nodig. Deze mensen zetten gewoon het geld opzij. De meeste mensen kiezen er echter voor om bij enkele aanbieders een gratis offerte op te vragen en daaruit een keuze te maken. Daarna ben je er voorgoed vanaf.

Links voor uitvaart en uitvaartverzekering

www.dela.nl http://www.uitvaartverzekeringen-vergelijken.info/alles-over-uw-uitvaart/monuta @@Monuta uitvaartverzekering

www.yarden.nl


Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden