Waarom snel geld lenen via bijvoorbeeld ferratum

Extra snel contant geld lenen met de flitslening van Ferratum 2020 en 2021

Waarom_snel_geld_lenen_via_bijvoorbeeld_ferratum-IntroPlaatje.jpg

Soms heb je ook heel snel geld nodig en wil je niet vele dagen of weken wachten op je geld. Dan kun je direct terecht bij aanbieders van geld zoals Ferratum en Voorschotje dat snel kunnen regelen. Via deze bedrijven kun je namelijk direct geld krijgen met een flitslening of minilening, via de site van Ferratum. Andere aanbieders van snel geld zijn Betaaldag en minilening. Zorg altijd dat je op tijd terugbetaalt want dan ben je het goedkoopste uit. Heb je het geld niet direct nodig, dan is een persoonlijke lening meestal goedkoper.

Snel een paar honderd euro lenen, tot 1.500 euro

Snel een paar honderd euro lenen kan bij meerdere bedrijven. Met een spoedbetaling is het mogelijk om dit geld ook nog eens binnen een aantal minuten op je rekening gestort krijgen. Dit kan met of zonder negatieve BKR registratie. Er is nauwelijks een BKR toetsing. Er zijn wel nog afhandelingskosten of behandelingskosten, ook voor een spoedbehandeling betaal je extra. Let daarop.

Hoeveel kan ik lenen bij Ferratum?

Bij Ferratum kun je 100 tot 1.500 euro lenen. Als het de eerste keer is dat je bij Ferratum leent, ligt de limiet op 500 euro, daarna is de grens 800 euro. Een lening kan voor maximaal 62 dagen worden afgesloten. Het is mogelijk via Nederlandse website van Ferratum.

Ferratum is snel geld lenen met afhandelingskosten

De regelgeving is recent veranderd, waardoor bedrijven als Ferratum geen hoge afhandelingskosten meer in rekening mogen brengen. Je kunt zo snel en goedkoop geld lenen. Waar je wel altijd op moet letten is dat je op tijd betaalt, want als je dat niet doet, mogen bedrijven aanmaningskosten in rekening brengen en ook een boete berekenen. En dat zou zonde zijn, want zo wordt het lenen toch nog onnodig duur terwijl de flitslening nu juist goedkoper is dan ooit. Met dank aan de politiek die de vorige afhandelingskosten veel te hoog vond. En er zijn van die momenten dat je geen tijd hebt om lang te wachten. Dat je een avondje uit bent en wat extra contant geld kunt gebruiken. Wat doe je dan. Vaak kun je een klein bedrag lenen bij een vriend of zo, maar ook dat is niet altijd mogelijk. Voor deze mensen zijn de flitsleningen bedacht die je eenvoudig met een sms of email kunt aanvragen. Bovendien is bij deze vorm van lenen geen onderpand vereist. Er is ook geen uitgebreide BKR-toetsing.

Wat is het BKR?

Het BKR toetst op verzoek van de verstrekker van de lening of je geen betalingsachterstanden hebt. Soms is er wel een BKR-toetsing en soms ook niet. Dit hangt af van de bank. De meeste instanties die geld lenen zijn bij het BKR aangesloten en zullen navraag doen naar je betaalverleden. Het BKR is er niet alleen om de banken te beschermen tegen het overmoedig lenen van geld, maar ook om jou te beschermen. Direct snel contant geld in de zak krijgen is wel erg aantrekkelijk natuurlijk.

Welke tips bij het sluiten van een flitslening of mini-lening?

Als je het geld echt nodig hebt, heb je het geld dus zo op je rekening. Zorg wel dat je zo snel mogelijk terug betaalt en laat de kosten niet onnodig verder oplopen. Zo maak je het lenen van een flitslening tot een handige uitzondering en is het de smeerolie in je uitgaven. Je moet er namelijk ook weer niet een dagelijkse gewoonte van gaan maken. En eerlijk is eerlijk, het is wel erg handig:

  1. Je kunt vooraf aangeven voor hoe lang je wat wil lenen.
  2. Via het sturen van een sms of email is het allemaal zo geregeld.
  3. Een lening van een paar weken is niet ongebruikelijk.
  4. En het geleende geld kan binnen 10 minuten en soms nog wel sneller op je rekening staan.

Reacties (0)

Reageer
Geen resultaten gevonden