Humanobol, wat is het

Wat is humanobol en hoe werkt het?

Uit lokale onderzoeken en studies bleek een specifiek eiwitachtig extract (Humanoforte) testosteron, groeihormoon en IGF-1 duidelijk te kunnen verhogen.

Deze hormoon stimulerende eigenschappen kwamen duidelijk terug uit de sterk verbeterde slaap, het vetverlies en de libidoverhoging die deelnemende testpersonen ervaren. Zo verloren ze in combinatie met een dieet 3 tot 10 kg vet in een periode van 2 maanden. Deze onderzoeken waren gedaan met niet getrainde mensen en waren niet gericht op de potentiële spieropbouwende kracht van deze unieke stof. De resultaten duiden echter heel sterk op verhoogde testosteron en groeihormoonspiegels.

Om dit te eiken in de echte wereld, hebben verschillende personen 1 maand lang Humanobol gebruikt. De resultaten logen er niet om! Alle spraken van een duidelijke toename in lichaamskracht, een verhoging van de spiermassa (tot enkele kilo’s in die 4 weken!) en - net als de Roemeense onderzoeken – van een diepere slaap en een hoger libido. Hieruit kunnen we dus concluderen dat Humanobol een testosteron booster is die écht werkt!

Revolutions is niet de enige of eerste die Humanoforte gebruikt, maar blijkbaar zijn ze wel de eerste en enige die de – voornamelijk in het Roemeens - onderzoeksliteratuur intensiever onderzochten. Daaruit bleek dat bijna alle testpersonen naast de Humanoforte nog een ander supplement te nemen; Inositol Hexaphosphate (of IP6). Dit supplement werd veelal onder de lokale bevolking gebruikt als remedie tegen ziektes en voor ondersteuning van de gezondheid.

IP6 wordt gezien als een stof die direct gemoeid is met celsignalen en celgroei én naar wat blijkt essentieel is voor de hormoonversterkende effecten van Humanoforte. Zonder de IP6 is de Humanoforte als rijden op een fiets met lekke banden; je komt er wel, maar veel later en met veel meer moeite.

WAT IS DE ACTIEVE STOF VAN HUMANOBOL ?

Humanobol bevat het Humanoforte extract. Dit extract werd tientallen jaren gelden ontwikkeld door Roemenië als ondersteuning van haar Olympische atleten. De Olympische atleten van Roemenie zijn wereldberoemd op krachtsport gebied.

Humanoforte wordt al jaren gebruikt als ondersteuning van de diverse wereldrecords die zij behaald hebben. Humanobol is dus tevens geschikt voor atleten die op doping getest worden.Humanoforte wordt geproduceerd uit kip eigeel. Dit eigeel is al bevrucht, waardoor het zeer rijk is aan diverse bio-peptiden.

Deze peptiden zijn verantwoordelijk voor de werking van Humanobol en dus de lichaamseigen stimulerende eigenschappen.

Humanobol is hierdoor een natuurlijk en veilig product dat door mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder gebruikt kan worden.

 VOORDELEN GEBRUIK HUMANOBOL

  • Stimuleert TestosteronStimuleert Groeihormoon
  • Stimuleert IGF-1
  • Reguleert Cortisol
  • Stimuleert vetverlies
  • Stimuleert opbouw spierweefsel
  • Diepere slaap
  • Hoger libido

ANDERE TOEPASSINGEN HUMANOBOL

De hormoon regulerende eigenschappen van Humanobol zijn zo sterk dat ze ook onder gebruikers van anabolica erg populair zijn. Zo is er heel wat proefondervindelijk bewijs dat Humanobol de onderdrukte natuurlijke testosteronproductie als gevolg van een anabolica kuur binnen enkele weken volledig kan herstellen – veel sneller en effectiever dan bijvoorbeeld het veel gebruikte Clomiphene Citrate (Clomid). Ook wordt het vaak tijdens een anabolica kuur gebruikt om de cortisol productie te reguleren. Tijdens een kuur wordt namelijk steeds meer cortisol geproduceerd als reactie op de grote hoeveelheid anabolische hormonen in het bloed. Tijdens de kuur onderdrukken deze hormonen het cortisol wel, maar wanneer deze het bloed verlaten (einde van de kuur) zijn de cortisol spiegels torenhoog en zijn zo verantwoordelijk voor een deel van het verlies aan spiermassa en kracht na de kuur. Door Humanobol tijdens en na een kuur te gebruiken, wordt deze opbouw van cortisol grotendeels of zelfs helemaal voorkomen.

GEBRUIK HUMANOBOL

  • Personen tot 90 kg – neem 1 capsule Humanobol bij het opstaan en 1 voor het slapen gaan
  • Personen boven de 90 kg – neem 1 capsule bij het opstaan en 2 capsules voor het slapen gaanNeem na maximaal 8 weken van gebruik, minimaal 4 weken pauze.

COMBINATIES met Humanobol

Humanobol is uitstekend te combineren met de andere hormoon regulators van Revolutions zoals Testo-Sting, Endo-Stim en Insu-Stim Forte. Natuurlijk is Humanobol veilig en effectief te combineren met welk ander supplement dan ook. Combinaties met producten die ook het Humanoforte extract gebruiken hebben echt niet veel zin (zoals Axis-HT!)