Train je buikspieren zonder te zweten

Inleiding

Wie wil dat nou niet je buikspieren trainen zonder dat je loopt te zweten? Je hoeft er niet eens voor na de sportschool.Heb je geen tijd om te trainen? Geen punt! Dat maakt vanaf nu niks meer uit met de Ab Tronic.Wil jij wel resultaat maar je niet al te zwaar inspannen lees dan gerust verder.

Wat is een Ab Tronic?

De Abtronic is een super eenvoudig,klein en makkelijk apparaatje en super comfortabel om u spieren mee te trainen. Als u slechts 30 minuten per dag gebruik maakt van de Abtronic staat dit gelijk aan 1800 sit- up oefeningen.

Is Ab Tronic een droommachine?

Ja, Abtronic is daarmee een droommachine simpel weg omdat het u tijd scheelt en voor sommige mensen is tijd geld.Dus geen uren meer in de sportschool rond hangen en bezweet eruit komen. U spieren bewegen terwijl u tv zit te kijken.

Hoeveel niveau's kent de Ab Tronic?

De Abtronic telt 10 verschillende training niveaus en 6 verschillende oefenprogramma's die allemaal via een microprocessor worden gestuurd. Hoe hoger het level, hoe intenser de spiertrekking.

Voor de mensen die van afwisseling houden zelfs dat biedt de Abtronic in de oefenprogramma's. Wel trainen maar niet willen zweten dan is de Abtronic iets voor jou!

Waar en Wanneer kun je de Ab Tronic gebruiken?

De Abtronic kun je werkelijk overal gebruiken waar jij maar wilt, het is makkelijk te dragen onder je eigen kleren.

Ben je lekker aan het koken of shoppen of zelfs op het werk, het maakt allemaal niet meer uit met de Abtronic. Abtronic werkt overal en altijd.

Is Ab Tronic ook voor probleemgebieden te gebruiken?

Ja, de Abtronic is zeer geschikt voor jou probleemgebied of dit nu uw dijen,armen,billen of buikspieren is. De Abtronic biedt snel resultaat.

Wat doet de Ab Tronic?

De Abronic is een draadloos apparaat wat jezelf qua tijd kan instellen, het enige wat de Abtronic doet is kleine veilige trillen afgeven zodat u spieren spannen. Doordat aanspannen van de spieren train jij je buikspieren.

Voor wie is de Ab Tronic geschikt?

De Abtronic is er voor iedereen of je nu een man of een vrouw bent, jong of oud, dik of dun. Iedereen die zijn spieren wil trainen zonder tijd te verliezen kan gebruiken van de Abtronic.

Links

Abtronic hier bestellen