Wat is nu het leukste babykado of kraamcadeau

Inleiding

We kennen dat allemaal wel. Er is een snoezige baby geboren en we gaan snel op zoek naar het leukste en origineelste baby of kraamcadeau. Dit valt vaak niet mee, maar ondertussen zijn er zoveel leuke kraamkado’s of babykado’s op de markt gekomen dat wij u hier graag een voorproefje van geven. Handig om te weten is hoeveel de baby weegt zodat u de maat goed kunt inschatten. Vaak staat dit wel op het geboortekaartje vermeldt.

Gratis babypakket aanvragen

Als eerste is het natuurlijk super als jij de eerste bent die voor je vriendin een gratis babypakket aanvraagd. Er zijn verschillende leveranciers die maar al te graag hun spulletjes gratis aan de aanstaande moeder geven, zodat zij dit kan uitproberen.

Babyslofjes of Zootjes

Er zijn enorm veel leuke babyslofjes op de markt voor pasgeboren baby’s. Deze zijn in uiteenlopende maten en kleuren. Van zowel stof of leer. Een bekend merk voor babyslofjes zijn zootjes. Zootjes zijn vaak van zacht leer en de pasvorm voor pasgeboren baby’s is ideaal. Maar ook andere babyslofjes voldoen prima. Absoluut een leuk baby cadeau waar niet iedereen meteen aan denkt.

Bedrukte babykleding

Naast simply colors zijn er ondertussen wel meer webwinkels online gekomen waar je zelf een leuke spreuk op babykleding kunt laten zetten. Bedenk een leuke spreuk en je komt zeker verassend uit de hoek. Naast het bedrukken van babykleding kan dit vaak ook op slabbertjes of een leuk babymutsje.

Draagdoek of omslagdoek

Een draagdoek is heel handig en zeker in het begin als de baby pas geboren is. Je kunt met de draagdoek en de baby naar buiten, maar ook binnen is het vaak heel handig. De baby ligt heerlijk tegen de buik van de moeder aan (kan ook bij de vader) en de moeder heeft dan meteen wat bewegingsvrijheid om klusjes te doen. De baby valt door de bewegingen die de moeder maakt vaak in slaap.

Ook zijn er geweldige omslagdoeken te koop. Bedenk als de baby uit bad komt dat het vaak een omslagdoek om heeft of in de wandelwagen of als het rustig ligt op de bank. De omslagdoeken zijn in verschillende uitvoeringen. De leukste omslagdoeken vind ik zelf die met een puntmuts. Deze omslagdoeken blijven ook goed op hun plaats zitten als de baby veel beweegt.

Hippe kraammanden

Kraammanden als cadeau zijn tegenwoordig verre weg van saai. Ze zijn zo hip in elkaar gezet met leuke artikelen erin dat je hier altijd onderscheidend mee voor de dag kan komen. Buiten dat je een kraammand koopt kun je deze natuurlijk ook zelf in elkaar zetten. Koop een leuke mand bij de leenbakker of ikea en ga deze vullen met leuke babykadootjes. Je kunt hierbij denken aan knuffels, dekentjes, flesje, speen, badspulletjes, badspeelgoed, slabbertje en ga zo maar door. Heel leuk is om de kraammand dan in een bepaalde kleur samen te stellen.

Een aantal leuke babykado’s of kraamkado tips

  1. Vraag als eerste een gratis babypakket aan
  2. babyslofjes of zootjes
  3. hippe kraammanden
  4. bedrukte babykleding met een leuke spreuk of slabbertje of mutsje
  5. omslagdoek
  6. draagdoek