Alles over de aura

Inleiding over de aura

Wanneer je het woord aura zegt, denken veel mensen aan een soort lichtkrans om ze heen. Een aura zou aangeven hoe je je voelt en wat je karakter is. Er zijn mensen die het aura van andere mensen kunnen zien. Aura's kunnen zien hoort bij het paranormaal begaafde. Een aura ziet er misschien uit als een soort lichtkrans, maar het is een energie veld. Dit energieveld laat zien hoe je je voelt. Sommige mensen zijn meer visueel ingesteld dan anderen en kunnen deze energievelden, dus de aura's zien. Dit wordt een auralezer genoemd.

Waaruit bestaat een aura

Een aura is heel complex, maar om het makkelijk te houden kan er grof gezegd worden dat een aura een binnenste laag en een buitenste laag heeft. De binnenste laag wordt het etherisch lichaam genoemd. Dit etherisch lichaam staat heel dicht bij je eigen "echte" lichaam. Auralezer kunnen aan de binnenste laag van de aura hoe het met je fysieke gezondheid is. Wanneer iemand ziek is of pijnen heeft, is dit aan de aura te zien. Iemand die aura's kan zien, ziet dan donkere vlekken of stukken, vage kleuren en scheuren in de binnenste laag van de aura.

De buitenste laag van de aura wordt het astrale lichaam genoemd. Uit dit stuk van de aura vallen vele dingen te zien. Een auralezer kan bijvoorbeeld zien hoe je je op dat moment voelt. De kleur van de aura geeft aan wat je gemoedtoestand van dat moment is. Ook kan dit gedeelte van de aura laten zien wat je karakter is. Verschillende eigenschappen hebben verschillende kleuren. Je aura vertelt dus heel veel over hoe jij bent als persoon.

De kleuren van de aura

Zoals al in de inleiding gezegd ziet een aura er uit als een soort lichtkrans. Er wordt ook wel eens gezegd dat een aura je beschermt tegen over andere energieën. Een aura is een lichtkrans met allemaal verschillende kleuren. Een mens heeft veel eigenschappen en gevoelens. Hoe meer een kleur voor komt, hoe meer iemand een bepaalde eigenschap of gevoelens heeft. Iedereen heeft de meeste kleuren wel in hun aura zitten, maar er zijn altijd verschillende kleuren die overheersen. Deze overheersende kleuren zeggen het meeste over hoe je je voelt en wat jouw eigenschappen zijn. Hieronder de verschillende kleuren met hun goede eigenschappen.

Kleuren Eigenschappen
Ultra violet Helderziendheid, visioenen, dromen, spiritueel
Violet Spiritueel, intuïtie, spontaan
Oranje Een goed persoon, blijdschap, vriendelijk en plezier
Roze Liefde, harmonie en hartelijk zijn
Licht rood Sexualiteit en passie
Rood Begeerlijk, hartstocht en enorme wilskracht
Donker rood Enthousiast en dol op aandacht
Indigo Spiritueel en magie
Wit Balans tussen aarde en spiritueel, rust
Zilver Zelfverzekerd zijn, creatief en vruchtbaarheid
Koper Nuchter, down to earth en veel zelfdiscipline
Turquoise Zekerheid, positief en veel energie
Geel Levensgenieter en blijdschap
Geel/bruin Op zoek naar ontwikkeling en verandering, kracht en doelgerichtheid
Aqua marijn Gevoelig, medelevend en teder
Donker groen Natuurmens, rustig en betrouwbaar
Donker blauw Begrip, eerlijkheid en betrouwbaar
Hemels blauw Groot verbeeldingsvermogen, creatief
Lavendel Heel spiritueel, weinig intresse voor het aardse

Hieronder een lijst met kleuren van slechte eigenschappen

Olijfgroen Achterbaks, jaloezie
Grijs Angst, onzekerheid, ziek zijn
Donker geel Laf, argwaan
Zwart Dood, vernieting,