De anti katerpil

Inleiding

Iedereen die wel eens teveel alcohol drinkt heeft wel eens last van een kater gehad. Je kan je doodziek voelen van een kater. Je merkt het vaak al wanneer je na een avondje stappen je bed in stapt. Alles draait om je heen. Wanneer je de volgende ochtend wakker wordt, kan je wel door de grond zakken. Met een flinke kater heb je enorme hoofdpijn en ben je misselijk. Je lichaam heeft eigenlijk heel de dag nodig om je van het katergevoel af te helpen. Rust nemen, een lekker douche en veel water drinken zijn allemaal middelen die tegen een kater helpen. Maar zou het niet mooi zijn dat je met een pil van je kater gevoel afkomt?

De anti-kater pil

Het klinkt nogal ongeloofwaardig dat met een paar pillen je geen kater hebt. Maar gebruikers van deze pil zweren er bij. Er is uiteraard onderzoek naar gedaan. Een groep proefpersonen ging een avondje stappen en dronk daarbij stevig door. Na afloop kreeg de ene helft van de groep een anti katerpil en de andere helft van de groep niet. De volgende ochtend hadden de mensen die een anti katerpil hadden ingenomen minder last van een kater dan de andere helft. Uit cijfers bleek dat ze 55% minder last hadden van een kater.

Hoe werkt de anti-kater pil

De werking van de anti katerpil is een chemisch verhaaltje. In de pil zit de stof asparagine. Deze stof helpt je lichaam met het afbreken van alcohol. Wanneer je een klein beetje alcohol hebt gedronken, kan je lichaam het in principe zelf aan. Maar wanneer je teveel alcohol hebt gedronken kan je lichaam het niet allemaal afbreken, waardoor je last krijgt van een kater. De anti katerpil versnelt het proces in je lichaam en daardoor heb je geen of minder last van een kater. Nog een pluspuntje van de anti katerpil is dat hij je lever dus ontziet. De combinatie anti katerpil, rust en water drinken is de tip om zo min mogelijk een kater gevoel te hebben.

Wanneer je avondje bent uitgeweest en je komt dronken thuis, is het tijd voor de anti katerpil. Je kan de pil slikken wanneer je nog aan het zuipen bent, maar ook erna. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je vier tot zes pillen slikken met genoeg water. Wanneer je dan gaat slapen, zal je een stuk fitter wakker worden dan zonder anti kater pil.

Wanneer kan je de anti-katerpil nog meer gebruiken

  • Als je niet wilt dat de alcohol je sexleven beïnvloedt.
  • Tijdens een lunch waarbij je een paar glaasjes op hebt en je wilt graag fit zijn om s'middags weer verder te kunnen werken
  • Vrijdag middag als je hebt zitten borrelen en niet wilt dat je s'avonds een balletje bent

Onthouden over de anti kater pil

  • Gebruik maximaal zes pillen per 24 uur.
  • De pil is niet bedoeld om extra veel alcohol te drinken. Het is puur een hulpmiddel om sneller van je kater af te komen.
  • Ga niet rijden als je alcohol op hebt, ook niet als je een paar anti katerpillen hebt genomen. De alcohol zit nog steeds in je bloed, dus je bent strafbaar als je rijdt om nog maar niet te spreken hoe gevaarlijk het is om dronken achter het stuur te stappen.
  • Wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft mag je de anti katerpil niet gebruiken. Wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, moet je eigenlijk helemaal geen alcohol drinken.