Beauty tips uit de hele wereld

Beauty tips

In de zoektocht naar eeuwige schoonheid hebben vrouwen over de hele wereld verschillende methoden bedacht om een jeugdige uitstraling, een vlekkeloze huid en glanzende huid te behouden. Lange tijd waren deze schoonheidsrituelen goed bewaard gebleven geheimen, maar gelukkig is dit tegenwoordig niet meer het geval. Schoonheidsrituelen zijn sterk afhankelijk van de cultuur en zijn van generatie op generatie doorgegeven. Door deze rituelen zijn veel vrouwen in staat geweest om hun natuurlijke schoonheid te verhogen, het verouderingsproces te vertragen en verschillende gezondheidsproblemen op te lossen. Hieronder staat een overzicht van goede beauty tips uit allerlei werelddelen.

Ibtt.jpg

Beauty tips uit de hele wereld

Egypte

Een fantastische look begint natuurlijk met littekens  te verminderen en rimpels te vervagen. Deze olie kan tevens worden gebruikt voor het gezicht en zelfs in het haar.

China

Chinese vrouwen hebben vrijwel altijd mooi glanzend haar. Dit komt doordat ze veel groene thee drinken en bovendien hun haar spoelen met een mengsel wat rozemarijn en groene thee. Chinese vrouwen drinken veel groene en witte thee. Deze bevordert de schoonheid en gezondheid en zit boordevol anti-oxidanten. Anti-oxidanten helpen de vrije radicalen te bestrijden en vertragen hiermee het verouderingsproces aanzienlijk.

Israël

Israëlische vrouwen profiteren volop van de gunstige invloed van zwarte modder. Deze modder wordt gevonden in de buurt van de Dode Zee en bevat een grote verscheidenheid aan mineralen die het lichaam voeden en tevens beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Deze modder is ook in Nederlandse drogisterijen te koop.

Italië

Italiaanse vrouwen hebben vaak lange, verleidelijke wimpers. Dit bereiken ze door middel van Castorolie. Natuurlijk weten Italiaanse vrouwen ook hoe ze van olijfolie kunnen profiteren en ze gebruiken het als een vochtinbrengende olie voor de lippen, haar en lichaam. Tevens gebruiken ze olijfolie om hun nagels sterker te maken.

India

In India worden kokosolie en amandelolie veelvuldig gebruikt vanwege hun hydraterende eigenschappen. Kokosolie kan daarnaast de haargroei versnellen en amandelolie is dé remedie voor beschadigd haar.

Spanje

Om mooie highlights te krijgen, spoelen Spaanse brunettes hun haren met een half kopje cranberry sap en een half kopje koolzuurhoudend water.