Hoe kan je er dunner uitzien met de juiste accessoires

Dunner uitzien met de juiste accessoires

Bnn.jpg

De outfits die we kiezen kunnen een grote invloed hebben op hoe we ons figuur presenteren. Het is je vast al eens opgevallen dat je in sommige kledingstukken kilo's lichter lijkt. Maar het is mogelijk om er nóg slanker uit te zien! Dit doe je door de juiste accessoires toe te voegen aan je outfit. Veel vrouwen weten helaas niet hoe je accessoires kiest die een duidelijk 'afslank-effect' hebben. Lees daarom onderstaande tips om er achter te komen hoe je er kilo's lichter uit kunt zien door de juiste accessoires te kiezen!

Waarom accessoires?

Het balanceren van je lichaamsverhoudingen kan op verschillende manieren worden gedaan. De meest populaire manier om er slanker uit te zien, is het dragen van kleding waarin je er slank uitziet. Om het afslankende effect van sommige kledingstukken te maximaliseren, kun je er accessoires aan toevoegen die een gunstig optisch effect hebben voor je silhouet. Accessoires zijn een geweldige manier om je stijl op te fleuren en de aandacht te vestigen op je mooie lichaamsdelen en de aandacht af te leiden van de lichaamsdelen waar je minder trots op bent. Volg daarom onderstaande tips om er direct slanker uit te zien!

Sieraden

Orrr.jpg
 • Een paar lange oorbellen doet wonderen voor een rond gezicht, omdat je gezicht er direct smaller uit zal zien doordat het gezicht als het ware wordt 'uitgerekt' door de lange oorbellen. Het gezicht zal iets langer lijken, maar ook veel smaller.
 • Een geknoopte ketting kan de nadruk vestigen op een mooie buste en de aandacht van de onderkant van het lichaam afleiden.
 • Een lange dunne ketting (tot net boven de navel) kan de indruk van lengte creëren en hierdoor zie je er langer en smaller uit.

Riemen

Beltt.jpg
 • Riemen zijn een geweldige manier om je lichaam er volledig anders uit te laten zien. De stijl van de band zal afhangen van je fysieke kenmerken, maar als algemene regel kun je riemen van 2 cm dik hanteren. Deze komt goed uit bij de meeste lichaamstypen. Om maximaal te profiteren van het afslankende effect dat deze stijlvolle accessoire biedt, doe je je riem om bij je taille. Wanneer je de riem namelijk omdoet op je dunste gebied, vestig je ook de aandacht op je dunste gebied en vallen bijv. bredere heupen of dijen minder op.
 • Wanneer je geen taille hebt, kun je een tuniek dragen en een riem strak omdoen om de optische illusie van een smalle taille en mooie ronde heupen te creëren.

Tassen

Bagg.jpg
 • Een tas is een onmisbare accessoire en daarom dien je uiterst voorzichtig te zijn over de keuzes die je maakt wat tassen betreft. Een belangrijke vuistregel om te onthouden is dat je nooit een tas moet aanschaffen die je om je lichaam heen draagt met dikke banden. Zulke tassen zullen je lichaam vrijwel nooit beter uit doen komen. Wanneer je een tas uitkiest, is het belangrijk om er een te kopen die je eigen lichaamsvorm niet weerspiegelt.
 • Wanneer je een fors bovenlichaam hebt, koop dan een grote brede tas die je in je hand houdt, om een balans te creëren.
 • Wanneer je een peervormig figuur hebt met een fors onderlichaam, kun je best een schoudertas kiezen.

Schoenen

Blp.jpg
 • Het op zoek gaan naar schoenen die je benen slanker laten lijken is hét ultieme excuus om eens lekker te gaan winkelen. Je kunt kiezen voor klassieke hoge hakken die je benen er direct langer en smaller uit laten zien, maar er zijn ook andere opties.
 • Voorkom in ieder geval sandalen die je om je benen heen moet wikkelen omdat deze niet flatteus zijn voor wat vollere benen.
 • Bij dikke enkels kun je profiteren van het afslankende effect van hoge hakken, maar zorg ervoor dat ze geen ronde neus hebben of een open neus waarbij de tenen zichtbaar zijn.
 • Schoenen met een sleehak kunnen ook voor een afslankend effect zorgen wanneer je ze zorgvuldig uitkiest.
 • Om de effecten te maximaliseren, kiest je best donkere schoenen (bij voorkeur zwart).

Conclusie

Zoals je net hebt kunnen lezen, kun je verschillende accessoires gebruiken die je figuur er mooi doen uitkomen. Zorg er echter voor dat je niet té veel accessoires gebruikt in de hoop om er slanker uit te zien. Om er slanker uit te zien, kun je best de juiste schoenen, tas en riem dragen en kiezen voor weinig sieraden. Want ook hierbij geldt: minder is meer!

Toomuch.jpg