Hoe krijg je strakke billen zonder te trainen

Mooiere billen zonder te trainen

Veel vrouwen zouden graag mooie ronde billen willen hebben, maar opvallend genoeg worden de billen door veel vrouwen niet optimaal verzorgd. Vrouwen gebruiken talloze haar- en gezichtsmaskers, crèmes, scrubs... maar de billen worden hierbij meestal overgeslagen! Er zijn talloze trucs die je kunt toepassen om mooiere billen te krijgen. De mooiste resultaten zul je absoluut bereiken door deze te combineren met oefeningen voor mooiere billen. Je billen train je niet in slechts een paar dagen; je moet maanden regelmatig trainen om zichtbare resultaten te bereiken met verstevigende oefeningen. Met onderstaande tips wordt de huid van je billen verstevigd. Wil je echt de mooiste resultaten boeken? Dan kun je aan het eind nog enkele oefeningen vinden die ongetwijfeld voor een mooier lichaam zorgen en zó leuk zijn dat je niet eens door hebt dat je een mooiere derrière aan het kweken bent!

Tips voor mooiere billen

 • Volg een ontslakkingskuur om je lichaam volledig te zuiveren. Je zult niet alleen gewicht verliezen, maar ook alle schadelijke afvalstoffen uit je lichaam verwijderen. Een bijkomend voordeel is dat eventuele cellulitis hierdoor ook zal vervagen! Sla hierin niet door en houd het wel gezond. Je dient dagelijks wel voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, want door jezelf uit te hongeren zal je absoluut géén mooiere billen krijgen.
 • Vermijd het eten van te veel suiker, zout en verzadigd vet. Hierdoor worden er alleen afvalstoffen en vet opgehoopt in je lichaam en dit zal zeker niet resulteren in mooiere billen. Voor een stralende en strakke huid laat je dit soort eten dus best staan.
 • Verse groenten en fruit zijn je beste vrienden als het je doel is om een mooi achterwerk te krijgen. Dus eet genoeg groenten en fruit en laat al het werk over aan de vitamines!
 • Wissel je schoenen dagelijks af. Draag om de dag hoge hakken. Hierdoor zul je verschillende been- en bilspieren aan het werk zetten.
 • Een goede truc voor mooiere billen, is een snellere bloedcirculatie. Gebruik hiervoor een stevige borstel om de huid van je billen te masseren. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd, vervaagt je cellulitis en krijg je een mooiere en stevigere huid!
 • Scrub de huid van je billen 1 à 2 keer per week zodat je de dode huidcellen verwijdert en plaats maakt voor nieuwe huidcellen.
 • Maak eens kennis met een body wrap! Laat je inpakken zodat gifstoffen worden afgevoerd.
 • Er is aangetoond dat cafeïne effectief is om cellulitis te reduceren. Je kunt dit op verschillende manieren toepassen, bijv.: meer koffie drinken, zelf een koffiescrub maken of een crème gebruiken die gebaseerd is op cafeïne!

Oefeningen voor een mooiere kont

Bovenstaande tips zijn heel effectief voor een mooiere huid van de billen, maar als je de vorm van je billen ook in positieve zin wilt verbeteren, dan kun je deze tips best combineren met oefeningen! Door onderstaande oefeningen zul je meer spieren trainen dan alleen de bilspieren, dus je krijgt er niet alleen een mooiere kont door. Daarnaast zijn de oefeningen zorgvuldig geselecteerd, zodat ze ook interessant zijn voor mensen die liever niet trainen!

 • Een van de meest efficiënte oefeningen voor een mooie stevige kont is fietsen. Of je het buiten of binnen op een hometrainer doet, het resultaat is gegarandeerd. Door te fietsen, train je je bovenbenen ook en dit zorgt voor een fraaier totaalplaatje.
 • Door te zwemmen, train je vrijwel alle spieren, dus ook de bilspieren. Ga gezellig met een vriendin zwemmen en de uurtjes vliegen voorbij!
 • Ga dansen! Dansen is één van de leukste manieren om in vorm te komen, af te vallen én mooiere lichaamscontouren te krijgen!
 • Neem voortaan nooit meer de lift maar loop zo veel mogelijk op trappen! Dit is dé ideale oefening voor een mooi achterwerk! Heb je een trap in huis? Perfect! Loop tientallen keren per dag de trap op en af voor een mooi achterste en strakke bovenbenen!
 • Neem minder vaak de auto, maar loop zo veel als je kunt. Lopen is een eenvoudige, effectieve methode voor mooiere billen.
 • Pilates biedt veel verschillende oefeningen die zich richten op verschillende belangrijke spieren en lichaamsdelen. Je kunt sessies kiezen voor beginners of gevorderden zodat er altijd wel oefeningen zijn die bij jouw lichaam passen. Neem deze op in je wekelijkse routine omdat je met Pilates je spieren traint en zorgt voor een soepeler lichaam. Probeer minstens twee keer per week een half uurtje vrij te maken voor Pilates oefeningen en binnen 2 à 3 maanden heb je aanzienlijk stevigere billen!