Een brug te ver: de designer vagina!

Vagina design

De plastische chirurgie beantwoordt alle wensen van haar klanten. In deze schoonheidsindustrie is de klant koning. Zo hoort het ook. Maar niet medisch noodzakelijke ingrepen hebben de boel doen ontsporen. Als je genoeg geld hebt, is alles mogelijk. Ook een vagina met een design à la carte!

 

Meestal NIET om gezondheidsredenen

Uit onderzoek blijkt dat het meestal niets met gezondheid te maken heeft. Nee, het draait weer eens om het 'schoonheidsideaal'! Nou ja, schoonheid zit (ook) vanbinnen maar dit argument is in dit geval toch niet aan de orde! Wat bezielt deze vrouwen? Als, na de buitenkant, nu ook nog de binnenkant helemaal moet gereviseerd worden dan staat de plastische chirurgie nog een zeer bloeiende toekomst te wachten.

Onbegrijpelijk hierbij is toch ook dat er bij elke operatie wel eens iets mis kan lopen. Bovendien: welke zijn de gevolgen van al die verbouwingswerken op lange termijn?

In enkele gevallen medisch verantwoord!

Medische indicaties kunnen er inderdaad zijn: door een probleem met de vrouwelijke hormonen kan het zijn dat de clitoris of binnenste schaamlippen, in zeer uitzonderlijke gevallen, zijn vervormd. Of dat een meisje wordt geboren met niet volledig ontwikkelde schaamlippen. Het kan ook gebeuren dat de schaamlippen zich te groot ontwikkelen vanaf de puberteit. Dat zijn allemaal medisch verantwoorde redenen die een operatieve 'herstelling' verantwoorden en voor die vrouwen is plastische chirurgie terecht een oplossing.

Zo ook: de vagina(le) lifting

Bij een verzakte vagina ten gevolge van de leeftijd en het krijgen van (zware) baby's, is een lifting een terechte, medische oplossing. De vrouw krijgt dan plasproblemen en het vrijen kan pijnlijk worden. Al deze ongemakken kunnen met een operatie en oefeningen van de bekkenbodemspieren prima worden verholpen. Gelukkig! Van een schoonheidsideaal is in deze gevallen helemaal geen sprake.

Met stip nummer één: verkleining!

♦ De correctie van de schaamlippen bestaat er in om de binnenste schaamlippen te laten verkleinen. Het hedendaagse schoonheidsideaal blijkt te zijn dat de binnenste (en tevens de kleinste) schaamlippen niet zichtbaar mogen zijn. Pornofilms en naaktbladen zijn hierbij de 'reisleiders'. Daarin is het schaamhaar weggeschoren. Mede door toedoen van die andere industrie, de lingeriebusiness, met strings en minuscule slipjes, kant en doorschijnende stoffen, komt de schaamstreek meer en meer in the picture.

♦ Biologisch gezien echter is het zeker niet abormaal te noemen dat binnenste schaamlippen groter zijn dan hun buitenste buren. Doch als je dat bij jezelf niet mooi vindt en het begint stilaan een obsessie te worden… dan doe je beroep op zo'n operatie.

Nog gekker vaginaal nieuws!

1. De vagina halsketting

Je kunt het tegenwoordig niet gek genoeg bedenken of het bestaat! VulvaLoveLovely maakt van je intieme delen een kunstwerkje. Zelfs Paris Hilton is op haar modeblog voor het idee gewonnen (al of niet tegen betaling?). Je hoeft alleen maar 3 foto's van je intimiteiten op sturen of een gedetailleerde beschrijving! Ben je geïnteresseerd in deze speeltjes zie dan de link onderaan want er is nog meer vreemd vagina nieuws!

2. De smaakjes vaginapil!

Zo is er nu ook een oplosbare pil op de markt die in de vagina wordt ingebracht als een tampon. De bedoeling is dat je dan een betere geur en smaak opbouwt in de vrouwelijke 'zone van de waarheid na de borsten'. Dit vaginale muntje is in ongeveer een uur helemaal opgelost. Het is een natuurlijk product met een aardbeiengeur. Ideaal dus voor orale seks!

Links

Meer info: Vulva halsketting!