Wat wil je weten over corrigerend ondergoed

Inleiding

Een slank figuur willen we allemaal wel, helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Je hebt voor een groot deel zelf in de hand hoe je lichaam er uit ziet. Door te lijnen en veel te sporten kun je een aardig strak lichaam krijgen! Maar niet iedereen heeft hier zin in of tijd voor. Het zou toch geweldig zijn als je door een kledingstuk slanker en strakker kunt lijken? Met corrigerend ondergoed is dit mogelijk! Wat wil je weten over corrigerend ondergoed?

Wat is corrigerend ondergoed?

Corrigerend ondergoed zorgt ervoor dat je slanker en strakker lijkt. Je draagt corrigerend ondergoed als gewoon ondergoed, maar je kunt het eigenlijk niet met elkaar vergelijken. Zo wordt normaal ondergoed over het algemeen van katoen gemaakt, terwijl corrigerend ondergoed uit polyamide en elastaan bestaat. Corrigerend ondergoed draag je als het ware als een tweede huid. Het ondergoed zit strak om je lichaam, maar past zich wel aan. Met gewoon ondergoed kun je alle kanten op, denk aan verschillende kleuren en kantjes. Corrigerend ondergoed is over het algemeen zwart, wit of huidkleurig.

Wat doet corrigerend ondergoed precies?

Je draagt corrigerend ondergoed onder je gewone kleding. Corrigerend ondergoed is van dun en elastisch materiaal gemaakt, waardoor het strak om je lichaam zit. Toch ademt het materiaal goed, waardoor je eigenlijk niet door hebt dat je het draagt. Zo krijg je het er niet warm van. Met corrigerend ondergoed kun je een aantal punten verbergen.

 • Vetrolletjes worden verborgen waardoor je slanker lijkt
 • Het corrigerend ondergoed maakt één glad geheel van je lichaam waardoor je strakker lijkt.
 • Cellulitis valt niet meer op
 • Het ondergoed kan zo ontwikkeld zijn waardoor je billen en borsten gelifd worden
 • Een ander voordeel van corrigerend ondergoed is dat je geen naden ziet

Wat voor corrigerend ondergoed kun je kopen?

Voor verschillende lichaamsdelen kun je corrigerend ondergoed kopen.

 • Voor je bovenbenen en billen zijn er onderbroeken of korte broekjes. Deze laten je bovenbenen slanker lijken en je billen strakker. Sommige broekjes lopen ook over de buik heen, zodat vetrolletjes niet meer opvallen.
 • Voor je bovenlichaam kun je een hempje kopen, waardoor je buik en rug glad worden en waardoor je borsten gelifd worden.
 • Er is ook corrigerend ondergoed dat eruit ziet als een badpak

Tips en opmerkingen

 • Behalve corrigerend ondergoed kun je ook shapewear kopen. Dit werkt precies zoals corrigerend ondergoed, maar het zijn net complete kledingstukken. Zo heb je shapewear voor heel je lichaam, als lange broek, panty of als jurkje. Shapewear draag je onder een kledingstuk naar keuze. Het voordeel van shapewear is dat gelijk heel je lichaam slanker en strakker lijkt.
 • Sommige topjes kun je ook als gewone kleding dragen!
 • Wil je corrigerend ondergoed of shapewear kopen? Bekijk dan eerst wat je zwakke punten zijn. Aan de hand daarvan kun je corrigerend ondergoed kopen, op die manier kan het ondergoed het beste zijn werk doen.
 • Corrigerend ondergoed hoeft helemaal niet duur te zijn, bij de Hema kun je ook corrigerend ondergoed kopen!

Conclusie

Het klinkt harstikke mooi om met corrigerend ondergoed een strak lichaam te krijgen. Dit is niet helemaal waar natuurlijk. In reclames worden altijd slanke modellen gebruikt, terwijl dit niet reëel is! Je ziet wel duidelijk verschil als je corrigerend ondergoed draagt, maar een slanke den zul je er niet van worden! Corrigerend ondergoed kan er echter wel voor zorgen dat je net wat meer zelfvertrouwen krijgt en daardoor lekkerder in je vel zit!