Wat zijn Magic Knickers

Inleiding

Wat zijn Magic Knickers? In het Nederlands vertaald Magische Broekjes (afslankbroekjes). Wat is er nu zo magisch aan? Dit zijn naadloze afsklankbroekjes die met speciale breitechnieken zijn gemaakt. Het idee van de Magic Knikers is in 2006 bedacht door de twee Engelse mode goeroes Trinny & Susannah met hun televisieprogramma Trinny & Susannah Undress The Nation bij de BBC. Waar in ze de Engelse vrouwen bewust maakten van hun slechte manier van kleden.

Maar hoe zit het nu met die Magic Knickers

Tijdens deze reality Undress The Nation programma viel het Trinny & Susannah op dat een groot deel van de Engelse vrouwen kampten met overgewicht, wat ook de reden was om minder aandacht aan de kleding te schenken. Hierop hadden ze een idee om een afslankbroekje te laten maken die comfortabel en naadloos is, maar toch overal de juiste correctie geeft. Met dit idee in hun hoofd zijn ze shapewear fabrikanten langs gegaan, tot ze bij Cette in België terecht kwamen. Deze Belgische shapewear en beenmodefabrikant beheersen al jaren de breitechniek voor het maken van naadloze afslankbroekjes. Trinny & Susannah hebben hun idee voorgelegd met hoe hun denken waar er precies gecorriceerd moet worden. Al snel lieten ze Cette een aantal proefmodellen maken, die volledig bleken te voldoen aan de eisen van Trinny & Susannah. Ze hebben met Cette een contract afgesloten dat Cette onder licentie de Magic Knickers voor Trinny & Susanaah zouden gaan produceren.

Een Hype in Engeland

Al snel mede door hun televiseprogramma Undressed The Nation, werd de Magic Knickers een Hype in Engeland en werden steeds meer vrouwen overtuigd van de Magic Knickers en hun werking. Keer op keer raakten de volslanke dames verrast dat ze met de Magic Knickers een confectie maat kleiner aan kleding konden dragen. Dit was ook het element waardoor het zo'n succes is geworden.

Ook België moest er aan geloven

In 2008 moest België er aan geloven en ook daar werd mede door de televisie uitzendingen bij Vitaya de Magic Knickers een Hype. Op 6 mei 2009 beleefde de Magic Knickers een hoogte punt, toen Trinny & Susannah naar de Stadshal in Antwerpen kwamen . Vanuit diverse delen van België en Nederland kwamen de vrouwen om zich te laten overtuigen door Trinny & Susannah.

En Nederland dan?

In Nederland zijn ze momenteel wel te koop, maar is er nog niet echt een groote campagne opgezet. Maar nu is het dan zo ver, vanaf 1 september zijn Trinny and Susannah zeven weken lang, iedere woensdag te zien tussen 21:30 uur en 22:30 uur bij RTL4. In deze programma reeks zullen er make overs gemaakt worden, waar de Magic Knickers gedemonstreerd worden, Dus dames mis het niet.

In welke landen zijn ze nog meer een succes?

Naast Engeland en België zijn ze ook mateloos populair in New Zeeland en Australië.

Welke modellen heb je er in?

Ze zijn in de volgende modellen verkrijgbaar.

  1. Tummy Flattener Thong
  2. Bum, Tum & Tigh Reducer
  3. High Waist Thong
  4. Body Smoother
  5. Tummy Flatting Bikini Brief
  6. All in One Body Smoother
  7. All in One Body Shaper
  8. The High Waister
  9. Magic Tummy Tucker Vest (NIEUW)

In Nederland verkrijgbaar bij Lindsay's kousenwinkel

TIP

Affiliates profiteer van de komende sensatie in het najaar en verdien geld als affiliate met de Magic Knickers van Trinny & Susannah. Je kunt je aanmelden op Linday's kousenwinkel affiliate programma