Wat wil je weten over de Ahh Bra

Inleiding

Het klinkt als een soort wonder BH: de Ahh Bra. Wanneer je 's middags de tv aanzet, dan kun je bijna niet om de Ahh Bra heen. Bij verschillende programma's zoals TellSell komt hij bijna ieder uur wel een keer voorbij. De vrouwen op tv zweren bij de Ahh Bra. Zo zou hij veel beter zitten dan een gewone BH. Maar wat is de Ahh Bra nou eigenlijk precies? En wat zijn de voordelen van de Ahh Bra? Kortom, wat wil je weten over de Ahh Bra?

Wat is een Ahh Bra

Veel vrouwen vinden het lastig om een goede BH te kopen. Zeker de maat is vaak een probleem. De ene BH is te groot, terwijl de andere weer te strak zit. Een BH die niet goed past zit ook niet lekker. Bandjes kunnen afzakken of ze maken juist striemen. De Ahh Bra is een heel ander soort BH. Zo werkt de Ahh Bra niet met cupmaten, maar met kledingmaten. Deze variëren van maat XS tot maat XXXXL. Je hebt dezelfde maat Ahh Bra nodig als dat je van je kleding koopt. In principe ziet de Ahh Bra eruit als een soort veredeld topje, maar wel met extra ondersteuning voor je borsten. De Ahh Bra is elastisch dus wanneer je de juiste maat koopt, zit hij eigenlijk altijd goed.

Voordelen van de Ahh Bra

  • Je hebt geen getob meer met verschillende cupmaten. Je hoeft alleen je kledingmaat maar te weten.
  • De Ahh Bra zit comfortabeler dan een gewone BH. Omdat het een soort topje is, heb je geen last van bandjes, striemen en sluitingen.
  • De Ahh Bra is elastisch, zo past hij eigenlijk altijd goed, maar biedt hij ook voldoende steun aan je borsten.
  • Je kunt de Ahh Bra ook gebruiken als los topje
  • Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren

Ervaringen met de Ahh Bra

Net als met alle producten zijn de reacties op de Ahh Bra zeer wisselend. De meeste vrouwen zijn het er wel over eens dat de Ahh Bra lekker en comfortabel zit. Maar het gezicht wilt ook wat. Vrouwen met kleinere borsten zijn minder enthousiast over de Ahh Bra. Zo lijken de borsten over het algemeen nog kleiner. Maar vrouwen met een cupmaat meer vinden de Ahh Bra juist een uitkomst. Hij zorgt voor voldoende ondersteuning en het geheel ziet er strak uit. Vanaf cupmaat F wordt de Ahh Bra door veel vrouwen echter weer te slap gevonden. De meeste mannen zijn wat minder positief over de Ahh Bra. Zij vinden een traditionele BH mooier, maar aan de andere kant, zij hoeven geen BH's te dragen!

Conclusie

Een Ahh Bra is een combinatie van een topje en een BH. De reacties over de Ahh Bra zijn heel wisselend. Sommige vrouwen vinden de Ahh Bra geweldig zitten, terwijl andere vrouwen hem juist tegen vinden vallen. Bij twijfel zou ik zeggen gewoon een keer uitproberen. Over het algemeen kan je de Ahh Bra gewoon terug sturen als hij niet bevalt en krijg je je geld terug!