Fuck me shoes Niet van toepassing!

Christian Louboutin schoenen

Liboutoun schoen leerwikiGisteren hoorde ik in een schoenenzaak deze uitspraak: u bent toch niet op zoek naar van die fuck-me schoenen? Dat maakt een mens nieuwsgierig natuurlijk. Bij nader internet onderzoek bleek de opmerking volledig onterecht en het is niet de bedoeling om te beledigen maar toevallig was het een man... Wat zijn Louboutin schoenen? Wie is mister Louboutin met zijn peperdure damesschoenen?

 

Ken je Christian Louboutin?

De opmerking sloeg namelijk op de schoenen van deze ontwerper. Zijn schoenen blijken standaard voorzien te zijn van een rode buitenzool! Wist ik veel! Dat hoeft ook niet zo verwonderlijk te zijn: deze schoenencollectie is niet voor ieders budget. Toegegeven: dames die dit budget wèl te besteden hebben, zullen de heer Louboutin ongetwijfeld in hun kast hebben staan!

Sexy stilleto's maar ook accessoires

  • Superlatieven als 'schoenengod', 'übersexy' , super elegant, ultiem vrouwelijk en toch een beetje stout!
  • Maar ook: niet comfortabel om te dragen? En dat voor schoenen van om en bij 600 dollar? Wie draagt ze zoal? Nicole Kidman, Halle Berry, Oprah Winfrey en Beyonce bijvoorbeeld. De zwoele blikken van deze dames in acht genomen, is de link naar 'fuck me schoenen' wel erbij te verzinnen maar toch...
  • Het totale gamma omvat: flats, high heels en 'total madness' (oftewel waanzinnig hoge hakken).
  • On line kopen rechtstreeks bij Louboutin kan niet maar wel o.a. bij Mytheresa en Neiman Marcus (zie links).
  • Ook gaat het sinds kort niet meer alleen om schoenen maar ook tassen!

Louboutin nagels

Er blijkt nu ook een 'Liboutin'-manicure versie te zijn! Met name wordt de onderkant van de nagels voorzien van een rode laag, in combinatie met de schoenen: voor de echte freaks! En die zijn er!

De man zelf

  • Er valt genoeg over deze man te lezen op internet. De opvallendste regels zijn dat hij op 16 jarige leeftijd is begonnen met zijn hobby want als Parijzenaar was hij fan van de Moulin Rouge en vooral de schoenen van de dansende dames.
  • Dat leidde tot de opening van zijn eerste schoenenboetiek in Parijs in 1992. Daar bleef het uiteraard niet bij: inmiddels vind je zijn shops ook in New York, Londen en Moskou, mocht je in de buurt zijn!
  • Voor superfans kunt u zijn 'The Louboutin Times' lezen.

Links

Homesite