Sieraden van Quoins

Quoins is het nieuwe modemerk.

Met Quoins kies je voor de uitstraling die bij jou past. Elke dag een ander outfit? Elke dag een ander sieraad. Dit kan bij Quoins. Elke vrouw houdt ervan om elke dag een ander sieraad te kunnen dragen. Hoe meer hoe beter. Munten hebben natuurlijk altijd al een rol gespeeld in het leven als talisman of als amulet. De munten van Quoins worden daar ook voor gebruikt.

Quoins

Quions is een uitgebreide collectie munten die je kunt verwisselen. De disks heb je in verschillende groottes. Small, medium en large. Ook heb je de munten in drie verschillende kleuren: Rosé kleur, goud kleurig en zilver. Dit kun je gemakkelijk aanpassen bij andere sieraden die je draagt. De disks (munten) doe je in de munthangers. Deze hangers heb je ook weer in drie verschillende groottes en kleuren. Het leuke is dat je deze hangers twee kanten kunt dragen. De ene kant is open en de andere kant heeft een leuk werkje erin zodat je met de munten ook weer kan spelen. De hangers hang je uiteraard aan een collier (ketting). De colliers heb je ook in verschillende kleuren en lengtes. Je hebt zes verschillende lengtes die variëren van een lengte van 45 cm tot en met en lengte van 90 cm. Zo kan je verschillende kettingen met elkaar combineren. Het is juist leuk om colliers van verschillende lengtes bij elkaar te dragen. De munten zijn eenvoudig te wisselen.

De disks

De disks bestaat uit drie verschillende groottes en drie verschillende kleuren. Je hebt ook verschillende soorten disks. Je hebt disks van edelstaal, edelstenen, murano glas en disks met swarowski stenen. Alle disks die van edelstenen zijn gemaakt hebben een betekenis. Zo heeft amethist de betekenis pleasant dreams, en tiger eye heeft de betekenis good luck.

De verschillende soorten disks

 • Munten oorspronkelijk (Zilver, rose en goudkleurig)
 • Platte edelstenen
 • Edelstenen (mozaïek)
 • Swarowski
 • Jewelz (ook met Swarowski stenen)
 • Edelstenen mozaïek ( in edelstalen kuipje)
 • Cabochon edelstenen facet ( in edelstalen kuipje)
 • Cabochon edelstenen ( in edelstalen kuipje)
 • Cabochon parel ( in edelstalen kuipje)
 • Cabochon fossil calcite ( in edelstalen kuipje)
 • Cabochon gekleurd turkoois (in edelstalen kuipje)
 • Cabochon murano (in edelstalen kuipje)
 • Infinity
 • Edelstenen in 925 zilver
 • 925 zilver

Zoals je hier kunt zien zijn er veel verschillende soorten disks. Je kunt dus veel wisselen met de munten. Er zijn erg veel verschillende kleuren. Je kunt dus met elke outfit de munten verwisselen en ze aanpassen op je kleding van die dag.

De colliers

De colliers heb je in verschillende lengtes: - 45 cm - 50 cm - 60 cm - 70 cm - 80 cm - 90 cm De colliers hebben drie verschillende kleuren. Rosé kleur, goud kleur en zilver. De kwaliteit van Quoins is verreweg de beste van de munten, munthangers en colliers. De colliers zijn van echt zilver. Bij andere merken is dit niet altijd zo. Ook de munthangers en munten zijn van echt zilver. Ook dit zie je bij andere merken vaak anders. De colliers, munten en munthangers blijven dus ook mooi. Het wordt niet zwart en er slijt ook geen laagje vanaf.

Armbanden

Ook heb je van Quoins armbanden. Deze zijn verkrijgbaar in het leer of met parels. De leren armbanden zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, camel en wit. De parel armbanden zijn verkrijgbaar in de kleuren crème, grijs en roze. De leren armbanden zijn verkrijgbaar in een langere lengte waardoor het ook gedragen kan worden als collier. Ditzelfde geldt voor de parels. De leren armbanden en colliers hebben een dikte van 5 mm. De parels hebben een dikte van 8 mm. Deze armbanden en colliers zijn exclusief sluiting. De sluitingen heb je in verschillende vormen. De sluitingen zijn voorzien van Swarowski stenen. Dit geldt niet voor alle sluitingen. De sluitingen kunnen ook bestaan uit geheel zilver. De uiteinden van de parel colliers en armbanden zijn zelfs gerhodineerd. Dit betekend dat er een extra laagje overheen zit.