Calvin Klein Sieraden en horloges

Calvin Klein

Calvin Klein is een modemerk. Een modemerk dat zeer bekend is. Calvin Klein heeft kleding, parfum, zonnebrillen, sieraden en horloges. Calvin Klein is uitgevoerd in een zeer modern design. De modelijn loopt van elegant en futuristisch tot super stoer en robuust.

Geschiedenis

Het merk Calvin Klein is ontworpen door de Amerikaanse modeontwerper Calvin Klein zelf. Calvin Klein werkt nauw samen met het Zwitserse designers-team zodat het design van de CK watches dezelfde lijn krijgt als de Calvin Klein mode collecties. Calvin klein maakt zeer veel reclame wereldwijd voor de kledinglijn, maar ook zeer zeker voor de horloges en sieraden.

Calvin Klein horloges

Alle horloges van Calvin Klein zijn gemaakt van staal of PVD. PVD is een alternatief voor goud plaatwerk. Het is een methode waarbij een metaal overdekt wordt met gekleurd titanium. Dit wordt weer overdekt met een 23,5 karaat goudlaag. Een aantal voordelen van PVD zijn is dat het een dun laagje is maar wel erg hard. Alle horloges hebben ook een Swiss made uurwerk. Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. Voornamelijk wordt de kleur goud gebruikt. PVD is milieuvriendelijk. PVD beschermt ook tegen allergieën. Veel mensen die allergisch zijn voor zilver of goud kunnen tegen PVD. Je hebt ook Calvin Klein horloges met een lederen band. Deze banden zijn van echt leer. En goede kwaliteit.

Je hebt verschillende modellen van de Calvin Klein horloges. De modellen zijn: - Calvin Klein Dress - Calvin Klein Dress XL - Calvin Klein Dress Horizontal - Calvin Klein Dress New - Calvin Klein Suspension - Calvin Klein Flash - Calvin Klein Hypnotic - Calvin Klein Ray - Calvin Klein Mirror - Calvin Klein Bold - Calvin Klein Challenge - Calvin Klein Fly - Calvin Klein Element - Calvin Klein Braid - Calvin Klein Delight

Delight.jpg
  • Calvin Klein Appeal - Calvin Klein Epitome - Calvin Klein Equisite - Calvin Klein Glam - Calvin Klein Gloss - Calvin Klein Glow - Calvin Klein Graceful - Calvin Klein Grid - Calvin Klein Impact - Calvin Klein Instinctive - Calvin Klein Kalalis - Calvin Klein Modern - Calvin Klein Mound - Calvin Klein Section - Calvin Klein Sight - Calvin Klein Select - Calvin Klein Simplicity - Calvin Klein Sophistication - Calvin Klein Spotlight - Calvin Klein Subtle - Calvin Klein Trust Lady

Zoals je kunt zien zijn er zeer veel modellen. Er zijn er dit jaar (2010-1011) erg veel bijgekomen. De modellen blijven elegant, maar ook modellen blijven robuust. Dit is het leuke van Calvin Klein. Het is een zeer modern merk.

De horloges

Alle Calvin Klein horloges zijn waterbestendig voor minimaal drie ATM. Sommige modellen zijn zelfs vijf ATM of zelfs tien ATM. ATM staat eigenlijk voor de druk dat een horloge krijgt op het water. Het is drie ATM staat ook voor dertig meter waterdicht en ook voor drie bar. Het is puur de druk dat een horloge te voortduren heeft. Bij een horloge van vijf of tien ATM, kan het horloge dus meer hebben. Drie ATM betekend dat het horloge spatwaterdicht is. Bij vijf ATM kan je met het horloge douche. Toch is dat niet met elk merk aan te raden, maar met een Calvin Klein kan dat zeker. Met een horloge van tien ATM kan je zelfs zwemmen. Om je horloge het mooist te houden, zeker als het een lederen band heeft, is het toch het beste om je horloge af te doen tijdens het douche of zwemmen. De horloges hebben verschillende maten. Dit is de LadyLady, de Lady en de Midsize. De LadyLady is de kleinste maat.

Calvin Klein sieraden

Calvin Klein sieraden zijn gemaakt van staal, PVD of zilver. Je hebt ringen, armbanden, colliers en oorsieraden. Deze sieraden heb je in verschillende kleuren. In rosé, goud en staal. In sommige sieraden zitten stenen verwerkt. Dit zijn edelstenen. De ringen heb je in verschillende maten. De maten lopen anders dan mensen gewend zijn. De maten lopen namelijk van maat vijf tot en met maat negen. Maat vijf is de kleinste maat. De armbanden zijn verkrijgbaar in drie verschillende groottes. Extra small, small en medium.

Ook de sieraden van Calvin Klein zijn zeer moderne sieraden. Het is een merk van je van moet houden. Dus houd je van modern, elegant maar ook robuust? Dan is Calvin Klein het merk dat je moet hebben.