Kenneth Cole horloges

Kenneth Cole horloges

Kenneth Cole heeft een nieuwe lijn in de horloges. Kenneth Cole is een apart modemerk. In Amerika is het zeer bekend. Het zijn horloges met onder andere touch screen. Dit is zeer uniek voor horloges. Kenneth Cole bestaat al jaren. Alleen in Nederland is het nog niet zo bekend. Terwijl het zeer goede kwaliteit is en zeer unieke horloges.

Geschiedenis

Kenneth Cole was vroeger een klein bedrijfje in Manhattan, New York. Al snel werd dit kleine bedrijfje groot en werd het een wereldwijd bekend merk. Kenneth Cole werd in de jaren 80 opgericht, en tot op de dag van vandaag is het en groot bekend merk. Kenneth Cole heeft niet alleen horloges, maar ook sieraden, tassen, parfum en kleding. Het is een uitgebreid merk geworden. Ze begonnen met een eenvoudig design, maar al snel werd dit design zo uniek gemaakt dat het groot werd. Later in de jaren begonnen ze ook met een uniek horloge. Dit horloge had touch screen. Dit is uniek. Met deze horloges kun je 32 wereldsteden snel bekijken. De prijzen van deze horloges zijn niet extreem duur. De kwaliteit hebben ze elk jaar verbeterd, en zijn tot en met de dag van vandaag bezig met verbeteren. Dankzij deze techniek hebben ze steeds betere horloges.

Design van de horloges

Het design van de horloges van Kenneth Cole is uniek. Het is een zeer modieus merk. Maar de horloges zijn niet te opvallend. De kasten van de horloges zijn erg dun. Dit is zeer prettig vinden de meeste mensen. Het draagt lekkerder dan een horloge dat vrij dik is. Ze hebben de horloges zo gemaakt dat ze wel opvallen. Juist vanwege het uurwerk en de banden. Kenneth Cole wist wel hoe hij moest opvallen in New York. De horloges zijn zo gemaakt dat ze elke dag gedragen kunnen worden. Ze zijn sportief, maar ook classic. Kenneth Cole horloges zijn er in damesmodellen en herenmodellen.

De horloges

De horloges bestaan uit verschillende modellen. Je hebt horloges met een ronde kast, maar ook horloges met een vierkante kast. De kasten hebben ook verschillende groottes. Dit is voor een onderscheidt qua dames en heren horloges. Toch vinden dames het tegenwoordig ook leuk om grotere horloges te dragen. De kasten zijn wel erg dun, dit draagt lekkerder dan een dikkere kast. De banden bestaan uit een metalen band of een rubberen band. Dit is maar net wat je zelf prettig vind zitten. De horloges zijn ook allemaal 3 atm waterdicht. Dit betekent dat de horloges spatwaterdicht zijn. Je kan er dus niet mee douche of zwemmen. De glazen die in het horloge zitten zijn allemaal van mineraal glas. Dit is gewoon sterk glas wat in veel horloges zit.

Je kan op de horloges verschillende functies kiezen. Je hebt de simpelere modellen, maar je hebt ook chronograaf. Bij chronograaf horloges zitten er extra wijzertjes op. Dit is bijvoorbeeld een alarm, stopwatch, achtergrondverlichting of de 32 stadstijden. Dit zit niet bij alle horloges erop. Dit zijn de wat exclusievere horloges. Er zijn zelfs horloges met een touch screen. Deze horloges zijn voorzien van de 32 stadstijden.